Οι προβλέψεις της Δευτέρας!

Εκείνος που διαπράττει αδικία βλάπτει περισσότερο τον εαυτό του από εκείνον που θα την υποστεί.

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Είστε αρκετά επιφορτισμένοι με συναισθηματικά θέματα τα οποία κατά κάποιο τρόπο σας αποσυντονίζουν και σας βγάζουν έξω από τα νερά σας. Είναι όμως σημαντικό να δείτε και αυτή την πλευρά των πραγμάτων. Με αυτόν τον τρόπο σε κάθε σας βήμα μπορεί να βάζετε τελικά και αυτή την πλευρά που μερικές φορές την ξεχνάτε. Η ερωτική σας βέβαια συμπεριφορά είναι το συν σε όλες σας τις υποθέσεις. Και ερωτική δεν σημαίνει μόνο για ένα πρόσωπο αλλά η δίψα για την ζωή και για οτιδήποτε κάνετε, βάζοντας την δική σας σφραγίδα.

Ταύρος

Έχετε την ηρεμία και την εσωτερική ασφάλεια ότι όλα θα πάνε καλά και αυτό σας κάνει να είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Επειδή υπάρχει ένα πρόσωπο το οποίο ανατρέπει μερικές φορές κάποιες ισορροπίες έχετε αποφασίσει να το βάλετε πλέον στην άκρη, ακόμα και αν αυτό ήταν ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν. Ήταν έτσι και αλλιώς κομήτης και τώρα πρέπει να ξεπεραστεί για να έχετε εσείς ασφάλεια και σταθερότητα. Οι συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σας βοηθάνε ώστε να βάζετε τα πράγματα στην θέση τους και κυρίως σε κληρονομικά θέματα.

Δίδυμοι

Έχετε με το μέρος σας την οικονομική εύνοια για αυτό θα πρέπει να παραμερίσετε τα υπόλοιπα για να έχετε καλή διαχείριση της ήδη υπάρχουσας κατάστασης. Μπορεί να υπάρχουν και κάποια κληρονομικά θέματα τα οποία σας δίνουν μια μεγαλύτερη ικανοποίηση. Αν έχετε δουλέψει σωστά τα προηγούμενα χρόνια σίγουρα θα σας γυρίσει πίσω ένα σημαντικό ποσό που ούτε καν το περιμένατε. Μπορεί αυτή την στιγμή να κάνετε κάτι σε επίπεδο δημιουργίας που να νιώθετε ότι μέσα από αυτό προβάλλεστε και είστε πολύ ικανοποιημένοι.

Καρκίνος

Σήμερα όλη η δύναμη βρίσκεται πάνω σας. Επωφεληθείτε αυτές τις ημέρες και κάνετε πολύ περισσότερα πράγματα από ό, τι τις προηγούμενες. Έχετε με το μέρος σας την εύνοια του Δία που ήδη έχει αρχίσει και σας δίνει τα ευεργετικά του δώρα. Κυρίως οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να ζείτε πολύ καλά. Κάποια όνειρά σας βλέπετε ότι πάνε να γίνουν πραγματικότητα. Οι πολλές νέες γνωριμίες και επεκτάσεις που κάνετε σας δημιουργούν την αίσθηση της αλλαγής, χρειάζεται όμως ο πήχης να είναι σε καλό μέτρο γιατί κινδυνεύετε από υψηλές φιλοδοξίες.

Λέων

Είστε κατά κάποιο τρόπο στις κλειστές σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε καλά, απλά θέλετε κάτι καλύτερο στην ζωή σας και προσπαθείτε να δείτε από πού θα το πάρετε ή πως θα το δημιουργήσετε. Η περισυλλογή και η προστασία των δικών σας δεδομένων θα σας δώσει μεγαλύτερη εσωτερική ηρεμία. Οι δικοί σας οι άνθρωποι έχουν προτεραιότητα. Η οικογένεια γενικά είναι ένας χώρος που σας δημιουργεί ήρεμα συναισθήματα αλλά και ευθύνη.

Παρθένος

Έχετε ανοιχτεί πάρα πολύ σε νέες γνωριμίες και επαφές. Δεν νιώθετε και πολύ μόνοι γιατί έχετε αλλάξει εσείς την νοοτροπία σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι περιτριγυρίζεστε από φίλους που παίζουν για σας τον ρόλο της οικογένειας. Για αυτό καλό είναι να εμπιστευτείτε πλέον και το συναίσθημά σας το οποίο δεν πρόκειται να σας προδώσει. Ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι κατά κάποιο τρόπο κρυμμένο στην ζωή σας. Αν σχετίζεται με τον εργασιακό σας χώρο και είναι Υδροχόος θα χρειαστεί ειδικός χειρισμός και από τις δυο πλευρές για να έρθετε τελικά πολύ κοντά.

Ζυγός

Σας έχουν απορροφήσει επαγγελματικά θέματα τα οποία όμως πιθανόν και να σχετίζονται με υποχρεώσεις ή ανάγκες που έχει η οικογένεια σας. Έχετε την διάθεση να εξασφαλίσετε κάτι καλό για αυτούς για αυτό τον λόγο πασχίζετε. Συνδυάστε όμως και την ατομικότητά σας για να μην νιώθετε ότι είστε στην άκρη. Έχετε φίλους που σας δείχνουν την σταθερή τους προτίμηση και ίσως μέσα από αυτό το κύκλωμα κάνετε και μια πολύ δυνατή γνωριμία. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί ξαφνικά να κάνετε μια πολύ δυνατή συνεργασία.

Σκορπιός

Αναλώνεστε με πράγματα τα οποία σίγουρα είναι για το καλό σας. Θέλετε να ανέβει η ποιότητα στην ζωή σας και αυτό σας δίνει ένα κίνητρο, χωρίς όμως να σας κουράζει ή να σας φαίνεται βαρύ. Όλα έχουν αρχίσει και πηγαίνουν πιο στρωτά και αυτό το βλέπετε ήδη από το μέσα σας. Έχετε εντοπίσει βέβαια με ποιον τρόπο γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Οι δικοί σας άνθρωποι, κυρίως όταν είστε καλά μαζί τους, χωρίς εντάσεις και προστριβές, είναι το καλύτερο φάρμακο για σας. Για αυτό προσπαθήστε πάντα να έχετε ισορροπίες μαζί τους. Μια οικονομική βοήθεια ή ένα νομικό θέμα που θα λυθεί θα σας απελευθερώσει από τα δεινά.

Τοξότης

Έχετε όλη την καλή θέληση να λύσετε κάποιες υποθέσεις σε επίπεδο συνεργασίας και οικονομικών θεμάτων. Έχετε αγωνιστεί αρκετά και τώρα ίσως να ανταμειφθείτε με το παραπάνω. Αλλά χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί σε οποιοδήποτε συμβόλαιο και να κάνετε γιατί θα πρέπει να διασφαλιστείτε με το παραπάνω. Λάθη σίγουρα θα γίνουν και κυρίως για τους γεννημένους των πρώτων ημερών. Η πραγματικότητα θα απέχει από την αλήθεια. Βέβαια έχετε κάποιο καλύτερο κριτήριο αλλά και πάλι κινδυνεύετε.

Αιγόκερως

Είναι σημαντική για σας η γνώμη των άλλων για αυτό θα κάνετε το καλύτερο για να αποδείξετε σε εσάς και στους άλλους ότι αξίζετε και ό, τι πάρετε θα το πάρετε επειδή έχετε δουλέψει πολύ σκληρά. Αυτό άλλωστε μπορεί να το επιβεβαιώσουν και οι γύρω σας. Είναι λοιπόν αναγκαίες οι συνεργασίες και οι διαφορετικές επαφές γιατί με αυτόν τον τρόπο θα προχωρήσετε σε κάτι το καινούργιο. Η επέκταση αυτή θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε τις πιθανότητες επιτυχίας για το μέλλον. Μπορεί βέβαια μέσα σε όλο αυτό το σχήμα κάποιες συνεργασίες που είναι πολύ πρωτοποριακές να σας προβληματίσουν και ίσως να σταματήσουν απότομα.

Υδροχόος

Έχετε την λάμψη και την στήριξη κάποιων ατόμων τα οποία είναι πολύ κοντά σας. Το σίγουρο είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε αρκετές αλλαγές που θα σας οριοθετήσουν ένα καινούργιο σχήμα συνεργασιών. Έχετε βοήθεια πάντως από συγγενικά πρόσωπα που ίσως να βρίσκονται στο εξωτερικό. Μπορεί να σας ενοχλεί αυτό το είδος της στήριξης ή να μην έχετε καν σκεφτεί ότι μπορεί να σας δώσουν τέτοιου είδους βοήθεια. Καλύτερα είναι να μιλήσετε και να ζητήσετε αυτό που θέλετε και θα δείτε ότι υπάρχει διάθεση από πολλούς που δεν το περιμένατε.

Ιχθύες

Έχετε κατά κάποιο τρόπο βάλει το νερό στο αυλάκι σε κάποιες υποθέσεις. Αυτό σας δίνει ένα μεγαλύτερο μελλοντικό προβάδισμα και σας κάνει να πιστεύετε ότι τελικά υπάρχει η τύχη και η θεία δίκη. Μην αφήνετε καθόλου από τα χέρια σας την ευθύνη και την προστασία των δικών σας ανθρώπων και κυρίως αν είναι τα παιδιά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια πολύ καλύτερη σχέση μαζί τους και εσείς θα νιώθετε ασφαλείς. Αυτό το διάστημα έχετε μεγάλη ευκαιρία να κάνετε κάτι καλύτερο επαγγελματικά, αρκεί να το ψάξετε.

Πηγή: www.astrology.gr/

 

Σχετικά άρθρα