Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/06

Καλή Εβδομάδα σε όλους! Την παρούσα Δευτέρα θα γίνει της… διορατικότητας και της διαίσθησης! Η συνεργασία Σελήνης-Πλούτωνα, μας καθιστά ικανούς, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου, να διαβάζουμε την γλώσσα του σώματος αλλά και τις προθέσεις των άλλων!

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα, Κριέ, σε συζητήσεις που θα γίνουν. Καλύτερα να κινηθείς έξυπνα κι ευέλικτα. Θα γίνουν και μερικές αλλαγές, που δεν περίμενες. Δεν πρέπει όμως να σε τρομάζουν, αφού ό,τι γίνεται αυτή την περίοδο, θα είναι για το καλό σου και θα σου προσφέρει μόνο ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να ξέρεις, Ταύρε, ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οφείλεις σήμερα να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς στο ελάχιστο και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πέτυχες πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θ’ ανταμειφθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ίσως σήμερα, Δίδυμε, προκύψουν κάποια θέματα που δεν μπορείς να ελέγξεις απόλυτα. Εσύ απλά κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, ώστε να έχεις επίγνωση των καταστάσεων και να ξέρεις το πως θα βαδίσεις στο μέλλον. Σε κάποια άλλα ζητήματα, δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό το διάστημα, Καρκίνε, θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ορισμένα θέματα, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Σου συνιστώ ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην εκνευρίζεσαι με ζητήματα που δεν έχουν σπουδαία σημασία, και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό.

ΛΕΩΝ: Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να μην αποσυντονίζεσαι από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου. Είσαι χαρισματικό άτομο, οπότε ανάδειξε τις ικανότητές σου. Έχεις αναρίθμητες δυνατότητες και μπορείς να δώσεις πολλά στον εαυτό σου και τους άλλους. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις ούτε στο ελάχιστο από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ίσως με κάποια άτομα, Παρθένε, να έχεις διαφωνίες, είσαι όμως από τα ζώδια που έχουν μεγάλη διπλωματικότητα. Έτσι, μπορείς και τώρα με τα επιχειρήματά σου να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν, ότι οι απόψεις τους δεν είναι οι σωστές. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που μπορεί να μετανιώσεις στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, θα είναι η μέρα της ευαισθησίας αλλά και της ευπιστίας, ένα άκρως επικίνδυνο 24ωρο δηλαδή. Οι αναξιόπιστοι άνθρωποι θα έχουν την τιμητική τους από το πρωί ως το βράδυ. Προσοχή, λοιπόν, στα δακρύβρεχτα σενάρια που θα σου «σερβίρουν», καθώς δεν είναι βέβαιο ότι έχουν ανάγκη αυτά που σου ζητάνε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η πίεση της καθημερινότητας σ’ έχει αποσυντονίσει, Σκορπιέ, και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και τον τρόπο που θα γνωρίσεις την επιτυχία που ζητάς. Μοιράσου με τους δικούς σου τα θέματα που σε απασχολούν και άκου με πολλή σοβαρότητα αυτά που θα σου πουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάποιες συναντήσεις σήμερα, Τοξότη, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Μπορείς να πεις κάποια πράγματα με τ’ όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευθύνες κι οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου, Αιγόκερε, σ’ έχουν αποσυντονίσει, εκνευρίζοντάς σε αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, να μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην πεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μερικές φορές, Υδροχόε μου, αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα που νομίζεις ότι δεν κάνεις τόσο καλά. Ανήκεις στα ζώδια που έχουν μεγάλη υπευθυνότητα και ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται. Διώξε τις ανασφάλειες, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και πάντα φέρνεις εις πέρας κάθε δράση σου.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ μου, φρόντισε να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, διαφορετικά στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στην κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 11/06

Αφροδίτη στον Λέοντα! Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 9/7/18

Σχετικά άρθρα