Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 11/06

ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, ετοιμάσου και φόρεσε τα καλά σου, γιατί αυτό το βράδυ σε περιμένουν ευχάριστες συναντήσεις και γνωριμίες. Μην κάθεσαι σπίτι!

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε, μην σκέφτεσαι αρνητικά κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έχουν γίνει στη σχέση σου. Με την συζήτηση που θα κάνεις με τον αγαπημένο σου, θα τακτοποιηθούν πολλά θέματα που έχετε αφήσει να μπουν ανάμεσα σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι στην ζωή σου, πάρε την απόφαση να δεχτείς τις προσκλήσεις που σου κάνει το τελευταίο διάστημα ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Βγες έξω μαζί του να διασκεδάσεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αν είσαι Δίδυμος, υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση και προτίμησε να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαρέθηκες την μοναξιά σου, επίλεξε για απόψε τους φίλους που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα και πέρασε μαζί τους όσο καλύτερα μπορείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα σήμερα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο τον σύντροφό σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα αισθήματα που έχεις, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά και να τα λες. Και αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, την περίοδο αυτή θα γίνουν σημαντικές αλλαγές και θα κάνεις και την καινούργια γνωριμία που θέλεις.

ΛΕΩΝ: Έχεις τη δυνατότητα να συμπαρασταθείς στον σύντροφό σου και να τον στηρίξεις ψυχολογικά, στα προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο. Αυτή η στάση σου, θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Εσύ που ακόμη δεν έχεις τίποτα στην ζωή σου, η ημέρα προσφέρεται για καινούργιες γνωριμίες αλλά μέχρι εκεί. Μην έχεις την αυταπάτη ότι ο έρωτας θα σε βαρέσει κατακέφαλα, αλλά με αργά και σταθερά βήματα μπορείς να ερωτευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου, γιατί τις τελευταίες ημέρες για άλλη μια φορά έχεις απορροφηθεί σε άλλα θέματα. Αν αυτή την στιγμή είσαι μόνος σου, η ερωτική σου διάθεση είναι τόσο ισχυρή, που θα μπεις στην διαδικασία να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα γίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σου, που δεν τα περίμενες και θα χαρείς και εσύ, αλλά περισσότερο ο σύντροφός σου. Όσο για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, που ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, έχεις τις θετικές επιρροές της ημέρας για να εξομολογήσεις τα αισθήματα σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει και η αντιμετώπιση του θα σε καταπλήξει. Τόλμησέ το!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου και προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα μέσα στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να κάνεις την γνωριμία που ήθελες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Οι τελευταίες συζητήσεις που κάνατε, τον έχουν ταρακουνήσει και τώρα κάνει προσπάθειες για να διορθώσει κάποια από τα λάθη του. Μην τον αποτρέψεις, αλλά προσπάθησε να ενισχύσεις τις προσπάθειες του. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου πρέπει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας και να γίνετε πιο κοινωνικοί αν θέλετε άμεσα να δεσμευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα είναι πολύ ερωτική και θα περάσεις αξέχαστα με τον σύντροφό σου. Και αν η καινούργια γνωριμία δεν έχει έρθει ακόμη στην ζωή σου, μην ανησυχείς γιατί με την γοητεία που θα έχεις σήμερα, μπορείς να κατακτήσεις όποιον κι αν βάλεις στο μάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα απόφυγε να κάνεις στη σχέση σου το δικό σου, μόνο και μόνο για να σου περάσει, γιατί θα έχεις εντάσεις με τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε μία είδηση από το άτομο που έχετε ερωτευτεί που θα σας βάλει σε σκοτούρες και προβληματισμούς. Μην αντιδράσετε αμέσως και σκεφτείτε πρώτα τι είναι αυτό που κρύβεται πίσω της.

ΙΧΘΥΣ: Μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου. Απόφυγε να κοντράρεις τον σύντροφό σου για να μην έχεις προστριβές και παρεξηγήσεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, σήμερα οι πιθανότητες να το βρεις είναι πολύ μεγάλες.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 11/06

Αφροδίτη στον Λέοντα! Πώς θα επηρεάσει την ερωτική ζωή των ζωδίων έως 9/7/18

Σχετικά άρθρα