Ποια ζώδια δεν μπορούν να αντισταθούν στο παγωτό;

Το καλοκαίρι είναι η εποχή για παγωτό. Έτσι έχετε ελεύθερη άδεια χρήσης για να βουτήξετε στην αγαπημένη σας γεύση. Δεν τρέφουν όμως, όλα τα ζώδια την ίδια αγάπη και λατρεία για το πιο δροσερό γλύκισμα.

Παρότι όλοι έχουν τη δική τους προτίμηση και δύσκολα αντιστέκονται, ποια είναι τα 3 ζώδια που οπωσδήποτε θα δοκιμάσουν αν δουν ένα μαγαζί που πουλά παγωτό;

Δίδυμος

Το ότι δεν μπορείτε να αφοσιωθείτε σε μια γεύση, το ξέρουν όλοι. Αλλά έτσι θα δοκιμάσετε ό,τι σας περιμένει στα καταστήματα με παγωτό. Και σίγουρα δεν θα αντισταθείτε σε ένα τριπλό κώνο από μόκα, φιστίκι και τιραμισού που ποτέ δεν θα τελειώσει, αλλά τουλάχιστον ικανοποιεί την ανάγκη σας για ποικιλία. Το παγωτό μπανάνα με σιρόπι καραμέλας και κομμάτια μπισκότων, είναι επίσης μια καλή επιλογή για σας, καθώς ταιριάζει στην παιχνιδιάρικη φύση σας.

Σκορπιός

Είστε το πρόσωπο «όλα ή τίποτα». Έτσι, είτε θα αποφεύγετε τις γλυκές απολαύσεις εντελώς ή θα βουτήξετε στα βάθη ενός ακαταμάχητου συνδυασμού από παρφέ σοκολάτα και παρφέ βανίλια, με πλούσια σαντιγί και κεράσια μαρασκίνο. Οι πλούσιες, σέξι γεύσεις όπως του Kahlua και της κρέμα γάλακτος θα πυροδοτήσουν τον γευστικό κινητήρα σας.

Υδροχόος

Θα δοκιμάσετε οτιδήποτε από μια φόρα τουλάχιστον. Από παγωτό ινδοκάρυδο με πεπόνι μέχρι παγωτό με άρωμα λάιμ. Οποιοσδήποτε συνδυασμός εξάπτει περίεργα τη φαντασία σας, είναι για εσάς. Όπως και να έχει, η διαφορετικότητά σας θα σάς ωθήσει σε ένα ιδιαίτερο παγωτό σαν γεύση (γλυκό με νότες αλμυρού) και σαν υφή, ιδίως όταν μιλάμε για μια πλούσια κρέμα με μπαλίτσες φυστικοβούτυρου καλυμμένες με σοκολάτα. Πολύ ενδιαφέρον.

Πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Τι διατροφή πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με το ζώδιο σου;

Σ’ αγαπάει πραγματικά; Μάθε τι δηλώνει το ζώδιό του για τη σχέση σας!

Κάνε το τεστ και ανακάλυψε ποιος είναι η αδερφή ψυχή σου!

Σχετικά άρθρα