Οι προβλέψεις της Πέμπτης!

Μια επίμονη σταγόνα νερού ανοίγει τρύπα σε πέτρα.

Γράφει η Μπέλλα Κυδωνάκη

 

Κριός

Εμπλουτίζεστε με διάφορες εμπειρίες αυτές τις ημέρες γιατί χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές που μπορεί να σας έχουν παρουσιαστεί ξαφνικά αλλά είναι αναγκαίες για να συνεχίσετε την νέα σας πορεία. Οι ελεύθεροι έχετε βρεθεί σε μια καλή κατάσταση όπου μπορείτε να εκφραστείτε και να δοκιμάστε περισσότερο τις προσωπικές σας δυνάμεις. Είστε σε δημιουργική φάση αλλά με μεγάλες προσωπικές ευαισθησίες. Νέες συνθήκες στον εργασιακό τομέα όπου εκεί θα αναγκαστείτε να κάνετε υπερπροσπάθεια για πολλά πράγματα αλλά θα δραστηριοποιηθείτε έντονα.

Ταύρος

Είστε σταθεροί και απόλυτοι και δεν διαπραγματεύεστε κάποια πράγματα που αφορούν την προσωπική σας αξία. Το σπίτι σας ή ο χώρος σας ζητάει να βάλετε όλη σας την δύναμη και την δράση. Ίσως αυτό να σας κουράζει αλλά το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Διάφορες οικογενειακές υποθέσεις σας έχουν στρέψει σε μια άλλη κατεύθυνση και αναζητάτε να είστε πιο κοντά με τα δικά σας πρόσωπα. Όσο πάντως εσείς αλλάζετε και ηρεμείτε θα δείτε ότι αλλάζουν και οι συνθήκες γύρω σας. Το καλό είναι ότι έχετε την ευχέρεια να εξουδετερώσετε όλα τα κακώς κείμενα που μπορεί να υπάρχουν στις στενές σας σχέσεις ή συνεργασίες.

Δίδυμοι

Έχετε πολλά να κάνετε αυτό το διάστημα. Με κάποιο τρόπο προσπαθείτε να τα φέρετε βόλτα γιατί μπορεί να βλέπετε δύσκολα κάποια καινούργια πράγματα που έχετε αναλάβει. Κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο αλλά και σε διάφορες υποθέσεις που τρέχουν και πιθανόν να αφορούν είτε τα οικονομικά σας σε συνδυασμό με οικογενειακά είτε κάποιες προσωπικές υποθέσεις που δεν σας δίνουν την ευελιξία που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε εύκολα αυτά που θέλετε. Ο Καρκίνος, Σκορπιός και Αιγόκερως ίσως να σας απασχολήσουν περισσότερο.

Καρκίνος

Έχετε την ανάγκη κατά κάποιο τρόπο να φανείτε και αυτό σας ωθεί στο να κάνετε ακόμα και κάποιες υπερβολές είτε μέσα από αγορές είτε μέσα από κινήσεις που θα σταθεροποιήσουν μια κατάσταση. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες έχετε ήδη ξεκινήσει να ανοίγεστε και να κάνετε πράγματα που παλιά δεν τολμούσατε με τίποτα. Οι υπερβολές μερικές φορές μπορεί να είναι καλές γιατί σας βγάζουν έξω από τα όρια σας. Δοκιμάζετε τις δυνάμεις σας αλλά από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια εσωτερική πίεση για επιτυχία και για επιβολή. Αυτό σίγουρα δεν θα είναι για καλό σας γιατί χάνετε την κρίση σας.

Λέων

Νιώθετε δυνατοί. Βλέπετε κάποιες ευκαιρίες που έρχονται και αυτό σας ευχαριστεί. Οι ευκαιρίες αυτές μπορεί να είναι είτε σε κοινωνικό επίπεδο είτε σε επαγγελματικό. Για αυτό ανοίξτε μάτια και αυτιά και προσπαθήστε να είστε όσο μπορείτε θετικοί. Είναι σημαντικό να έχετε άλλη στάση απέναντι στην ζωή και τα πράγματα γιατί με αυτόν τον τρόπο προκαλείτε να έρθει κάτι καλό στην ζωή σας. Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει στον πλανήτη και εσείς είστε φορείς αυτής της ενέργειας. Δεν πρέπει να το ξεχνάτε γιατί μερικές φορές πέφτετε σε παγίδες λόγω της υπερβολικής ευθιξίας που διαθέτετε. Τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σας το μήνυμα σας έρχεται πιο εύκολα για αυτό ενεργοποιηθείτε και μοιράστε τα καλά σας συναισθήματα όχι μόνο στους γύρω σας αλλά και στον εαυτό σας.

Παρθένος

Έχετε ήδη ξεπεράσει τον εαυτό σας γιατί προσπαθείτε να περάσετε το μήνυμα σε ένα δικό σας πρόσωπο που ίσως να μην το λαμβάνει και αυτό σας κάνει πολύ παρορμητικούς στο να λύσετε την σχέση άμεσα. Ο Υδροχόος μέσα στον χώρο της δουλειάς σας ίσως να σας στέλνει σήματα μορς. Όσο μπορείτε παραμείνετε ψύχραιμοι και συναισθηματικά προστατευμένοι αλλά πιο πολύ από τον ίδιο σας τον εαυτό ο οποίος σας υποδαυλίζει και σας λέει συνέχεια να μην ανέχεστε αυτό ή το άλλο. Βέβαια είναι η εποχή των ξεκαθαρισμάτων κυρίως σε συνεργασίες και σε σχέσεις που έχουν οικονομικό ή ψυχολογικό υπόβαθρο.

Ζυγός

Έχετε τη στήριξη ή ακόμα και την εκτίμηση από άτομα που είναι πολύ σημαντικά στην ζωή σας αλλά χρειάζεται να κάνετε αναθεωρήσεις και να μείνετε αρκετά με τα αληθινά σας συναισθήματα. Σίγουρα έχετε επιφορτιστεί στο να κάνετε καλύτερη την ζωή των ανθρώπων που είναι γύρω σας και κυρίως της οικογενείας σας για αυτό μπορεί να έχετε επικεντρωθεί εκεί. Γενικά η ζωή σας είναι πολύ γεμάτη και έντονη. Υπάρχουν αρκετές δουλειές που τρέχετε και δεν φτάνετε. Μέσα από κάποια ομάδα ή από έναν φίλο θα σας παρουσιαστεί η ευκαιρία να κάνετε κάτι καλύτερο στην δουλειά σας. Χρειάζεται να είστε πιστοί στα σχέδιά σας και να μην επηρεάζεστε από κανέναν εξωτερικό παράγοντα.

Σκορπιός

Παρόλο που νιώθετε κάπως καλύτερα, το άγχος δεν μπορείτε εύκολα να το διαπραγματευτείτε. Μάλλον έχετε διχαστεί και κυρίως οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες για το τι θα πρέπει να κάνετε για αυτό και κολλάτε ακόμα και στις μικρές υποθέσεις. Όσο μπορείτε κάντε ασκήσεις εσωτερικής ηρεμίας και γαλήνης για να έχετε καλύτερα εσωτερικά αποτελέσματα. Τουλάχιστον για σήμερα θα έχετε μια επαφή με έναν Λιοντάρι ή θα θέλατε να φανείτε περισσότερο μέσα από μια γενναιόδωρη πράξη και κίνηση. Σίγουρα η αυτοθυσία είναι μέσα στην προσωπικότητά σας αλλά πρέπει να το κάνετε χωρίς να περιμένετε κάτι το ανάλογο από τους γύρω σας.

Τοξότης

Έχετε επικεντρωθεί στο να αποδείξετε στον εαυτό σας πάνω από όλα ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Υπάρχουν χιλιάδες πράγματα που εκκρεμούν και που κυρίως θα πρέπει να πληρώνετε ως επί το πλείστον για οικογενειακές υποχρεώσεις και αυτό σας βγάζει έξω από τα δεδομένα σας. Προς το παρόν δεν έχετε χρόνο να ξεκουραστείτε ή να ηρεμήσετε. Τουλάχιστον απομονώστε κάποιες στιγμές που θα πρέπει να ξεκουράζεστε και να μένετε μόνοι με τον εαυτό σας, οραματιζόμενοι μόνο το αποτέλεσμα που θέλετε και όχι τα αρνητικά της υπόθεσης. Η σχέση με ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο πάει προς το καλύτερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε πιο εύκολα με τα παιδιά σας και αυτό σας δημιουργεί ανακούφιση. Το ρίσκο ευνοείτε για αυτό επιδιώξτε το.

Αιγόκερως

Είστε σε φάση που προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας κυρίως με κάποιες συνεργασίες που πάνε να γίνουν και δεν βγαίνουν κατά τα δικά σας σωστά μέτρα. Καλύτερα να αφήσετε την υπερπροσπάθεια και να αναζητήσετε πιο απλές και πρακτικές λύσεις γιατί πιθανόν να παρασυρθείτε από συναισθήματα υπεροχής. Εκεί είναι που θα μπερδευτείτε και δεν θα έχετε αρχή και τέλος. Καλή είναι και η δημιουργία γιατί σας κάνει να προσπαθείτε περισσότερο αλλά αν είναι να μην είστε ο εαυτός σας, αφήστε το για τους άλλους. Η σχέση με ένα Λιοντάρι προς το παρόν περνάει από καλή φάση γιατί εσείς έχετε αλλάξει.

Υδροχόος

Έχετε κάνει βήματα τα οποία σας βοηθούν να έχετε καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες. Αυτό είναι σημαντικό γιατί δείχνετε κατά κάποιο τρόπο τα συναισθήματά σας χωρίς να εκτεθείτε όπως λέτε. Σας αρέσει γενικώς να κάνετε γενναιόδωρες κινήσεις και πράξεις, όπου θα αποδεικνύεται όλο το ανθρωπιστικό ενδιαφέρον που έχετε. Οικογενειακές υποχρεώσεις σας τρέχουν συνέχεια είτε να πρέπει να φροντίσετε, είτε να φιλοξενήσετε, είτε να βοηθήσετε. Γενικά δεν έχετε κάτσει στιγμή και νιώθετε αρκετά κουρασμένοι. Είναι σημαντικό να μπορείτε να αντιλαμβάνεστε και τα συναισθήματα, όταν πάτε να σχεδιάσετε μια πράξη. Μερικές φορές το κάνετε ασυνείδητα και δεν ξέρετε τι αποτέλεσμα υπάρχει μετά από μια συμπεριφορά σας. Τώρα ίσως να αρχίσετε να το αντιλαμβάνεστε.

Ιχθύες

Είστε υποχρεωμένοι να παραμείνετε επί των επάλξεων και να δώσετε την δική σας μάχη η οποία θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Για αυτό μην αφήνετε να σας συμπαρασύρει το γενικό ρεύμα. Μείνετε καρφωμένοι στο έδαφος, με τα δικά σας θέλω και πρότυπα. Πάντα παρασύρεστε και χάνετε τον εαυτό σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει μπορεί να έρθει πιο εύκολα κοντά σας γιατί του έχετε δείξει τρυφερότητα και προσοχή. Κυρίως αν είναι Καρκίνος ή Σκορπιός θα περάσετε μια πολύ καλή φάση μεταξύ σας. Είστε πάντως πάνω στην αλλαγή και μέσα από αυτήν θα δημιουργηθούν καταστάσεις που μπορεί να έχουν και μια έννοια αντίφασης. Δηλαδή να θέλετε κάτι και όταν γίνεται, τελικά να σας ενοχλεί.

Πηγή: www.astrology.gr/

 

Σχετικά άρθρα