Πρακτικά tips για να πείσεις τον σύντροφό σου να κάνει δουλειές του σπιτιού!

Συμβίωση… Δύσκολο πράγμα! Χρειάζεται κατανόηση, σεβασμό και αλληλοϋποστήριξη! Συνήθως στη φάση αυτή, οι σύντροφοι δείχνουν ο ένας στον άλλο τον καλύτερο και τον χειρότερό τους εαυτό! Λογικό και κατανοητό! Όταν μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με τον σύντροφό σου, μοιράζεσαι όλα τα καλά σου αλλά και όλα τα στραβά σου! Αλλά και γι’ αυτά σ’αγαπάει! Ή τουλάχιστον έτσι θες να συμβαίνει!

Κι όταν συμβιώνεις με έναν άντρα τη σημερινή εποχή δεν είναι αυτονόητο ότι θα κάνεις εσύ τα πάντα μέσα στο σπίτι! Ειδικά αν δουλεύετε και οι δυο! Μαγείρεμα, σκούπισμα, ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα, ψώνια… Οι δουλειές του σπιτιού πρέπει να μοιράζονται για να συμβιώνετε αρμονικά! Κι ας έχει μάθει από την… αθάνατη Ελληνίδα μάνα να τα έχει όλα στο πιάτο! Να το ξεμάθει! Πώς; Εσύ θα τον βοηθήσεις! Με εύκολα tips που θα τον πείσουν να ασχοληθεί και με το σπίτι!

Μοιραστείτε τις δουλειές. Κάποιες μπορείτε να τις κάνετε και μαζί και κάποιες χώρια! Οι δυο βασικές; Μαγείρεμα και σκούπισμα. Διάλεξε εσύ μαγείρεμα και ανάθεσε σε εκείνον το σκούπισμα! Το σκούπισμα άλλωστε το βαριέσαι! Αν όμως το βαριέται κι εκείνος, δωσ΄του ένα κίνητρο να ασχοληθεί! Και ποιο είναι αυτό; Μια σκούπα διαφορετική από τις άλλες, που κάνει το σκούπισμα κυριολεκτικά παιχνιδάκι!

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή επαναφορτιζόμενη σκούπα stick, τη Rowenta RH8895 Air Force Extreme Power Pro Σκούπα Stick !  Έχει δυο χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει από τις άλλες σκούπες: 1) στέκεται όρθια, διευκολύνοντας τόσο το σκούπισμα, όσο και την αποθήκευσή της και 2) μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις χωρίς καλώδιο, αφού τη φορτίζεις στην πρίζα και μετά δεν χρειάζεται ρεύμα κατά τη χρήση της!

Γιατί θα κερδίσει τον σύντροφό σου;

  • Δεν έχει καλώδιο!

Κάθε φορά που αναλάμβανε το σκούπισμα και έφτανε στο σημείο του σπιτιού που είχε τεντώσει τόσο το καλώδιο, που έβγαινε μόνο του από την πρίζα, εσύ άκουγες… γαλλικά! Γιατί έπρεπε να μετακινηθεί και να αλλάξει καλώδιο στην σκούπα! Τώρα δεν χρειάζεται να το κάνει! Η σκούπα stick της Rowenta φορτίζεται και είναι έτοιμη για χρήση, όποτε θελήσει! Φυσικά άμα ξεχάσετε να τη φορτίσετε, θέλει λίγη ωρίτσα να πάρει… μπρος!

  •  Δεν “κολλάει” και δεν “σκοντάφτει” πάνω στα έπιπλα

Λόγω του σχήματός της, καθαρίζει τέλεια και αποτελεσματικά τις γωνίες, χωρίς να χρειαστεί να σκύψεις ή να ταλαιπωρηθείς! Τόσο το κάτω μέρος της -σε ένα σχεδόν τριγωνικό σχήμα- όσο και το κοντάρι της, στριφογυρίζουν, δίνοντας περισσότερη κίνηση αλλά και άνεση στο καθάρισμα! Ουσιαστικά πάει όπου την πας!

Οπότε η δουλειά γίνεται εύκολα και γρήγορα και δεν έχει καμία δικαιολογία να μην την κάνει. Επίσης, δεν ρισκάρεις να σου… διαλύσει το σπίτι κάνοντας δουλειές, αφού δεν υπάρχει κίνδυνος να σκοντάψει στα καλώδια! 

 

Αφού τα καλώδια είναι ανύπαρκτα, ο σύντροφός σου μπορεί να σκουπίσει χωρίς να δυσκολευτεί, ακόμα και αν είναι επιρρεπής στις ζημιές ή αν βλέπει αγώνα και έχει το νου του στην τηλεόραση! Πόσες φορές δεν έχετε βρει σπασμένα αντικείμενα, επειδή κάποιος δεν πρόσεχε την ώρα που έκανε δουλειές; Τώρα δεν έχετε κανένα άγχος, αφού οι πιθανότητες να… μπουρδουκλωθεί με τη συγκεκριμένη σκούπα είναι μηδαμινές!

  • Μπορεί να μιλήσει άνετα στο κινητό ενώ σκουπίζει

Αν χτυπήσει το τηλέφωνό του, εύκολα μπορεί να μετακινηθεί από το χώρο όπου σκουπίζει, να την κλείσει από το on-off, που είναι αρκετά ψηλά για να μην σκύβει, και η σκούπα μένει εκεί ακίνητη και όρθια να τον περιμένει να τελειώσει ανενόχλητος το τηλεφώνημά του!

  • Καθαρίζεται πανεύκολα και δεν χρειάζεται ανταλλακτικές σακούλες!

Έπειτα από κάθε χρήση μπορείτε να ανοίγετε το ειδικό δοχείο της σκούπας και να το καθαρίζετε, εύκολα, γρήγορα, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον έξοδα για ανταλλακτικές σακούλες

Κρίνοντας από τα παραπάνω, είναι σίγουρο ότι ο σύντροφός σου θα… αναγκαστεί να συνεργαστεί πρώτον για να αποφύγει την γκρίνια σου και δεύτερον γιατί το σκούπισμα με τη Rowenta RH8895 Air Force Extreme Power Pro γίνεται τόσο εύκολα και γρήγορα που δεν θα αποτελεί πλέον για εκείνον αγγαρεία!

Κι έτσι οι δουλειές του σπιτιού θα γίνονται πιο ευχάριστα και από τους δυο σας και θα σας μένει και ποιοτικός χρόνος για άλλα πράγματα!

Μπορείς να βρεις την Air ForceExtreme Power και όλες τις σκούπες stick της Rowenta στο www.kotsovolos.gr και σε όλα τα καταστήματα Κωτσόβολος .

 

 

Σχετικά άρθρα