Στοματικό σεξ: Κάντη να… τελειώσει με σπασμούς!

Για μια γυναίκα το καλύτερο είναι να της κάνουν καλό στοματικό σεξ και να τελειώνει όσο το δυνατό πιο έντονα. Απευθυνόμενοι, λοιπόν, στους άνδρες της παρέας θα προσφέρουμε δύο καλά κρυμμένα μυστικά για να κάνουν ακόμα καλύτερο στοματικό σεξ στη σύντροφό τους, κάνοντάς τη να φτάσει σε οργασμό τόσο έντονα που θα έχει κυριολεκτικά σπασμούς.

Παγάκι

Το πρώτο μας… tip είναι το παγάκι, το οποίο ο άνδρας εναποθέτει με τη γλώσσα του στην κλειτορίδα της καλής τους. Το παγωμένο αυτό αντικείμενο εντείνει τον ερεθισμό της γυναίκας, λόγω της ευαισθησίας της κλειτορίδας σε οποιοδήποτε ερέθισμα. Προσοχή! Όπως θα το ακουμπήσεις στην κλειτορίδα της καλής σου, «παίξε» το παγάκι με τη γλώσσα σου, γιατί εάν μείνει αρκετή ώρα σε ένα μόνο σημείο αφενός θα λιώσει αφετέρου είναι πιθανό να νιώσει δυσάρεστα.

Μέντα

Μια τσίχλα με γεύση μέντας ή μια καραμέλα μέντα μπορεί να έχει εκπληκτικά αποτελέσματα αναφορικά με τον οργασμό της καλής σου κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ που θα της κάνεις. Η αίσθηση καψίματος που αφήνει στη γλώσσα σου περνάει και στην κλειτορίδα της συντρόφου σου, με αποτέλεσμα να ενταθεί ο ερεθισμός  και κατά συνέπεια και ο οργασμός της…

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα