Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 14/06

Η Αφροδίτη πλέον φλέγεται από το Ζώδιο του Λιονταριού και ο έρωτας γίνεται γιορτή. Το φλερτ, ο ρομαντισμός, η δημιουργικότητα, το πάθος και η γονιμότητα «παίρνουν τα πάνω» τους! Τυχερά τα Ζώδια της Φωτιάς αλλά και του Αέρα!

 

ΚΡΙΟΣ: Μπορείς να βάλεις στόχους και να τους πετύχεις, Κριέ, αφού οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Σήμερα, θα σε συμβούλευα να έχεις καλύτερη και πιο ποιοτική επικοινωνία με τον περίγυρό σου, ώστε να δρομολογήσεις την επίτευξη κάποιων στόχων σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή κι η δυναμικότητά σου θα καταπλήξει τους γύρω σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, επειδή οι άσχημες σκέψεις θα διαδέχονται τις ευχάριστες, είναι καλό να παραμείνεις σταθερός στις αξίες και τις αρχές σου, προκειμένου να έχεις μεγαλύτερο κέρδος παρά απώλειες. Είναι απαραίτητο να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, αλλά και να μην κρατήσεις παθητική στάση. Η ισορροπία είναι ο καλύτερος σύντροφος.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η καθημερινότητα σ’ έχει κουράσει, Δίδυμέ μου, και θέλεις να κάνεις αλλαγές σε πολλά πράγματα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πολύ καλά και να μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή δικών σου ατόμων. Θα ήταν καλύτερα απόψε το βράδυ να βγεις με φιλικά σου πρόσωπα, σ’ ευχάριστο και χαλαρό περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρόσεχε σήμερα, Καρκίνε, να μη δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μη στέκουν, διαφορετικά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις δρομολογήσει, αφού με την πορεία που επέλεξες, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία. Τα δικά σου άτομα μπορούν να σου συμπαρασταθούν.

ΛΕΩΝ: Φρόντισε σήμερα, Λέων μου, να κινηθείς με αρκετή πρακτικότητα και να μην προσκολλάσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, που μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου. Είσαι από τα ζώδια που ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και τι ζητούν. Μην αφήνεις τον χρόνο να κυλάει άσκοπα χωρίς να κάνεις κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, Παρθένε, φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερες αλλαγές και προπάντων, μην εκνευριστείς από κάποια πράγματα που μπορεί ν’ ακούσεις ή υποπέσουν στην αντίληψή σου. Μπορείς να καταστρώσεις ένα πλάνο για την υλοποίηση των σχεδίων που έχεις στο μυαλό σου. Συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ: Θα σε συμβούλευα σήμερα, Ζυγέ, να επιστρατεύσεις όλη σου τη διαλλακτικότητά σε κάποια θέματα, για να οδηγηθείς στα σωστά συμπεράσματα, που θα δώσουν χαρά σε σένα και τους άλλους. Επιπλέον, χρησιμοποίησε τη διπλωματία που διαθέτεις, για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις ετοιμάσει από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, ο δυναμισμός κι ο μαγνητισμός σου, Σκορπιέ, δε θα περάσουν απαρατήρητοι. Μπορείς να καταφέρεις πολλά, αν εξωτερικευτείς περισσότερο κι αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά, που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα έχεις υψηλό εκνευρισμό σήμερα, Τοξότη μου, κι οι εντάσεις προβλέπεται να είναι αρκετές. Σε συμβουλεύω να δείξεις τεράστια διαλλακτικότητα και διάθεση κατανόησης σε συζητήσεις που θα κάνεις με άλλους, διότι κινδυνεύεις να έχεις έντονες αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πάρεις απερίσκεπτες αποφάσεις που αφορούν το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από σήμερα, Αιγόκερε, προσπάθησε να βάλεις νέους στόχους, αφού έχεις όλα τα φόντα για να τους πετύχεις. Άλλωστε οι δυνατότητές σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου καταπληκτικές. Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με τον περίγυρό σου, θα είναι υποδειγματική και θα καταφέρεις ό,τι έχεις βάλει στο μυαλό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι βαθύτατες και γρήγορες το ερχόμενο διάστημα, Υδροχόε. Προσπάθησε σήμερα να συγχρονιστείς με τους ρυθμούς που ακολουθούν και να εναρμονιστείς με το νέο περιβάλλον, για να προοδεύσεις σε όσα επιθυμείς. Τα άστρα σού προσφέρουν την εύνοιά τους, ενώ η θετική οπτική επί των υποθέσεών σου θα βοηθήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΣ: Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, Ιχθύ, που πρέπει ν’ αρπάξεις, αν θες να πετύχεις τους στόχους σου. Η δυναμικότητα κι η ενεργητικότητά σου σε βοηθάνε στο να ολοκληρώσεις αποφασιστικά πολλά θέματα, που είχαν τελματώσει στο παρελθόν. Κινήσου με το μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις και σε διαβεβαιώνω, ότι θα πετύχεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 14/06

Σχετικά άρθρα