Το τετράγωνο Αφροδίτης με Ουρανό φέρνει δυσάρεστες εκπλήξεις

Ο ερωτικός και ο οικονομικός τομέας μας αναμένουν απρόσμενες δυσάρεστες καταστάσεις με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Δες την πρόβλεψη σου…

Τη Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει μία εκρηκτική όψη Τετραγώνου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου!

Έρχονται έρωτες δυσάρεστα εκρηκτικοί με ξεσπάσματα και εντάσεις… Η παρορμητικότητα και η προκλητικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που θα πλήξουν κυρίως τις διαπροσωπικές σχέσεις!
Επίσης, η τάση για ερωτική ανεξαρτησία και επανάσταση, μας παρασύρει σε παρορμητικές συμπεριφορές και παράνομες ερωτικές ενέργειες!
Επιπλέον, η διαχείριση των χρημάτων είναι λάθος, με αλόγιστες σπατάλες και ξαφνικές οικονομικές απώλειες ή δυσκολίες.

Επηρεάζονται κυρίως τα Σταθερά Ζώδια, ιδίως του 1ου Δεκαημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ

Απέφυγε τα περιττά έξοδα αλλά και παράλογες εκρήξεις στον έρωτα! Συγκράτησε τα νεύρα σου λόγω κτητικότητας!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην παρασύρεσαι σε ριψοκίνδυνες ερωτικές ιστορίες λόγω επιθυμίας για αλλαγή! Συγκράτησε τα ξεσπάσματα σου και την τάση σου για έξοδα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Πες όχι σε ερωτικό παρασκήνιο, γιατί υπάρχει κίνδυνος αποκάλυψης! Η διαίσθηση σου είναι μάλλον λάθος αυτήν την περίοδο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρορμητικότητα και η νευρικότητα σου, φέρνει προβλήματα στην σχέση σου με τους φίλους σου! Συγκράτησε προκλητικές συμπεριφορές!

 

ΛΕΩΝ

Μην είσαι επιπόλαιος και επαναστατικός, στον τομέα της καριέρας, γιατί θα το πληρώσεις! Επιστράτευσε λογική πριν δράσεις με λάθος τρόπο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαναστατείς χωρίς σοβαρό λόγο και η υπεραισιοδοξία σου σε παρασύρει σε περίεργες αλλά και ριψοκίνδυνες ερωτικές ιστορίες.

 

ΖΥΓΟΣ

Έχεις έναν ορμητικό επικίνδυνο ερωτισμό που σε παρασύρει σε επικίνδυνα ερωτικά μονοπάτια. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις και διαχειρίσου σωστά τα χρήματα σου και τις υποχρεώσεις σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συντροφική ζωή κινδυνεύει από την νευρικότητα και τα ξεσπάσματα σου! Μην καταστρέφεις ότι έχεις χτίσει, στο όνομα της ελευθερίας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην κάνεις λάθη απρόσεκτα στην εργασία και μην είσαι εριστικός με συναδέλφους. Εμφανισιακές αλλαγές δεν ευνοούνται τώρα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική ζωή χαρακτηρίζεται από εντάσεις, καυγάδες και δυσάρεστες εκπλήξεις! Παρέμεινε έντιμος και μην ζητάς πολλά στον έρωτα λόγω αλαζονείας!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εντάσεις και τσακωμοί θα υπάρξουν στο οικογενειακό περιβάλλον αν δεν συγκρατηθείς! Μην παρασύρεσαι στο ερωτικό σου παρελθόν!

 

ΙΧΘΥΣ

Μην μιλάς χωρίς πρώτα να σκεφτείς τι λες και σε ποιον. Η οξυθυμία σου, μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα σε επαφές και γνωριμίες!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα