Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 15/06

Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου προσοχή! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού παρουσιάζονται δυσάρεστες εξελίξεις στον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα! Ωστόσο υπάρχουν και τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου, που κλείνουν πληγές ερωτικές αλλά και οικονομικές, λόγω της βοήθειας του Χείρωνα!

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις γύρω σου, Κριέ, είναι ταχύτατες και πρέπει να κινηθείς ανάλογα, για να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός ν’ ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν όσα πέτυχες, τα οποία είναι πάρα πολλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία, Ταύρε μου, και προπάντων να μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε πιέζουν και κουράζουν. Ακολουθώντας έναν συνετό προγραμματισμό, μπορείς να ρυθμίσεις τις υποθέσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Ρίξε σήμερα τους τόνους, Δίδυμε, και μη φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε να λύσεις με ηρεμία διάφορα προβλήματα, που μπορεί να έρθουν. Απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δε σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, Καρκίνε. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση σήμερα και στο τέλος θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων.

ΛΕΩΝ: Ασχολήσου σήμερα σοβαρά με δικά σου άτομα, Λέων μου, που μπορεί να έχουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Δείξ’ τους στοργή και τρυφερότητα. Μερικές φορές, αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε δεσμεύουν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Μην το βλέπεις έτσι. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει αρκετός προβληματισμός, Παρθένε μου, για κάποια γεγονότα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, αφού το νευρικό σου σύστημα αυτό τον καιρό δεν είναι στα καλύτερά του. Έχεις μπει όμως σε περίοδο, που οι θετικές αλλαγές θα σε καταπλήττουν και πολλές καταστάσεις στη ζωή σου θα πηγαίνουν αρκετά καλά.

ΖΥΓΟΣ: Θα κινηθείς σήμερα σε πολύ καλά επίπεδα, Ζυγέ. Πρέπει βέβαια να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην αγχωθείς και να τελειώσεις χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου σήμερα θα είναι πολλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο, Σκορπιέ μου, και θα σε επηρεάσουν, αν τους αφήσεις. Έχεις χαράξει μια συγκεκριμένη πορεία και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν ότι η κινήσεις σου είναι σωστές – ορθότερα, ιδανικές. Μην επιτρέψεις, λοιπόν, σε οτιδήποτε να σε στρέψει σε διαφορετική κατεύθυνση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μάλλον βλέπεις, Τοξότη μου, ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, αφού αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά. Αυτή είναι μια μέρα που θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα και ιδιαίτερα ό,τι έχει σχέση με το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο, Αιγόκερε, και θα γίνουν οδηγοί σου στον αγώνα να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Αυτή η περίοδος είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, Υδροχόε, πρέπει να δεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, τις οποίες στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες αδιέξοδες. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, που δε σου κάνουν καθόλου καλό.

ΙΧΘΥΣ: Η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, Ιχθύ μου, θα σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα συμβάντα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και θα έχεις πολλά νεύρα, μαζί με πρωτοφανή κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου και σε βεβαιώνω, ότι η περίοδος αυτή θα περάσει, ενώ όλα αυτά που σε αναστατώνουν, σύντομα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα