Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 15/06

ΚΡΙΟΣ: Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου. Κάν’ το γιατί, αυτό θα ισορροπήσει τη σχέση σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τα αισθηματικά σου θα ευνοηθούν αυτή την περίοδο, μέσα από ένα πλήθος κοινωνικών επαφών που θα σου φέρουν και τη γνωριμία που περίμενες.

 

ΤΑΥΡΟΣ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να ξεπεράσεις το πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί στη σχέση σου, αν μιλήσεις με το ταίρι σου και κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αν είσαι αδέσμευτος, μη διστάσεις να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Η αντίδρασή του θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, μόνο αν εσύ το θελήσεις και δεν αρχίσεις για ακόμη μία φορά τις γκρίνιες και τα παράπονα. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι όλα έχουν ένα όριο και φρόντισε, για το δικό σου καλό, να μην το ξεπεράσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή για τα αισθηματικά σου περίοδο, προκειμένου να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις.

 

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που μπορεί να έχεις. Η μέρα ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Κι αν ακόμη είσαι ελεύθερος, συνέχισε τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και ο χρόνος θα σε ανταμείψει με μία πολύ καλή γνωριμία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα τα θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας και για το πώς αυτή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη. Αν είσαι αδέσμευτος μην απογοητεύεσαι και φρόντισε να διασκεδάσεις με τα δικά σου άτομα σήμερα!

 

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και μπορεί να κρύβουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα το δεις με άλλο μάτι.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η μέρα θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Εσύ που είσαι μόνος, άσε τον ερωτισμό σου να εκδηλωθεί και δεν θα χάσεις!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η σχέση σου είναι σε καλά επίπεδα και θα γίνουν συζητήσεις με τον σύντροφό σου για την πορεία της. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και να πεις μερικά πράγματα με το όνομά τους. Και αν ακόμη παλεύεις να διώξεις τη μοναξιά από το πλάι σου, δραστηριοποιήσου πιο έντονα και άνοιξε τον κύκλο γνωριμιών σου, ώστε να έρθεις σε επαφή και με άλλους ανθρώπους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην αισθηματική σου ζωή είναι καλή μέρα για να ξεπεράσεις αμφιβολίες σχετικές με τον σύντροφό σου. Η επικοινωνία σας ευνοείται και μπορείτε να καθίσετε ήρεμα και να κουβεντιάσετε τα τελευταία γεγονότα της σχέσης σας, που σας έχουν ψυχράνει. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά, μην μείνεις αυτό το βράδυ κλεισμένος στο σπίτι αλλά βγες έξω με την παρέα σου, για να διασκεδάσεις. Τα φλερτ που θα γίνουν μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά σε αυτόν ή αυτήν που αναζητάς.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς σήμερα, φίλε Υδροχόε, να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου, για να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί το έχει και εκείνος ανάγκη και έχετε την δυνατότητα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Μην το αφήσεις να πάει χαμένο! Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τις κινήσεις σου και μόνο αν είσαι βέβαιος, τόλμησε να εκμυστηρευτείς τον έρωτα σου στο πρόσωπο που θέλεις.

 

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, φίλε Ιχθύ, θα μπορέσεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πρέπει να κινηθείς άμεσα και δραστικά αν θέλεις να διώξεις την μοναξιά μια και καλή από την ζωή σου.

 

 

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα