Οι 5 πιο συχνοί τραυματισμοί στο σεξ

Αναμφίβολα, το σεξ είναι μια πολύ ευχάριστη δραστηριότητα, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκύψουν τραυματισμοί στο σεξ.

Παρακάτω θα βρεις ποιοι είναι οι 5 πιο συνηθισμένοι τραυματισμοί στο σεξ, που μπορεί να συμβούν στον καθένα.

Τραυματισμός του κόλπου

Ο ιστός του κόλπου είναι αρκετά ευαίσθητος κάτι που σημαίνει ότι είναι και σχετικά εύκολο να τραυματιστεί. Το πιο έντονο σεξ, η εισχώρηση κάποιου ξένου αντικειμένου ή ακόμα και τα γένια του συντρόφου σου σε περίπτωση στοματικού σεξ, μπορεί να προκαλέσουν τραυματισμό στον κόλπο σου.

Τραυματισμός του πρωκτού

Και στην περίπτωση του πρωκτού, ο τραυματισμός του είναι σχετικά πιθανός εάν και εφόσον δεν είσαι ιδιαίτερα προσεκτική. Η απότομη διείσδυση του πέους, η εισχώρηση κάποιου δονητή ή άλλου ξένου αντικειμένου μπορεί να είναι οι αιτίες για να προκύψει τραυματισμός του πρωκτού. Καλό θα είναι για να το αποφύγεις, να χρησιμοποιείς αρκετό λιπαντικό, μιας και δεν υπάρχει φυσική λίπανση στον πρωκτό.

Κάταγμα πέους

Φυσικά, η περίπτωση αυτή αφορά στον σύντροφό σου. Μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, όμως πρακτικά είναι ένας αρκετά συχνός τραυματισμός, ο οποίος εάν δεν προληφθεί μπορεί να δημιουργήσει μόνιμο πρόβλημα στον παθόντα. Προσοχή! Η στάση από την οποία είναι πολύ πιθανό να προκληθεί είναι όταν η γυναίκα είναι από πάνω και ανεβοκατεβαίνει στο πέος γρήγορα και δυνατά.

Τράβηγμα στη μέση

Πολλές φορές η έντονη ερωτική σου διάθεση και η περιέργεια να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό σε οδηγούν σε σεξουαλικές στάσεις που σπάνια μπορεί να έχεις εφαρμόσει. Οπότε είναι απολύτως λογικό να υποστείς κάποιον τραυματισμό στη μέση, με το τράβηγμα να είναι από τους συχνότερους.

Σπέρμα στα μάτια

Στην περίπτωση αυτή δεν μιλάμε για τραυματισμό, αλλά για ένα ενδεχόμενο που μπορεί να είναι αρκετά επώδυνο για την… άτυχη που θα δεχτεί το σπέρμα στα μάτια της. Έντονο κάψιμο θα είναι η πρώτη αντίδραση. Προσοχή! Σε καμία περίπτωση μην δοκιμάσεις να ξεπλύνεις με νερό. Θα το κάνεις χειρότερο.

Καλή διασκέδαση!

Δ .Μ.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X