Με Ρόμπι Γουίλιαμς και εντυπωσιακές καλλονές η τελετή έναρξης του Μουντιάλ!

Χθες το απόγευμα ξεκίνησε το Μουντιάλ, το ποδοσφαιρικό γεγονός που αφορά όλον τον κόσμο και πραγματοποιείται κάθε τέσσερα χρόνια! Η χώρα που το φιλοξενεί φέτος είναι η Ρωσία και η τελετή έναρξης ήταν πολύ εντυπωσιακή!

Ο Ισπανός παλαίμαχος άσος Ίκερ Κασίγιας και το super model από την Ρωσία Ναταλία Βοντιάνοβα παρουσίασαν στον κόσμο που είχε κατακλύσει το στάδιο, αλλά και στο τηλεοπτικό κοινό, το «άγιο δισκοπότηρο» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου πριν παραδώσουν την σκυτάλη στον Ρόμπι Γουίλιαμς, την Αΐντα Γκαριφούλινα και τον Ρονάλντο που ήταν οι πρωταγωνιστές στο… καλλιτεχνικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=gz-nYXPj9MI

Οι δύο πρώτοι ξεσήκωσαν τον κόσμο με το τραγούδι και το κέφι τους την ίδια ώρα που το εντυπωσιακό σκηνικό εντός αγωνιστικού χώρου έδινε ένα άλλο χρώμα…

Στο φινάλε ο Ρονάλντο συνοδευόμενος από ένα μικρό Ρώσο και τον Ζαμπαβίκα (η μασκότ του Μουντιάλ) έδωσαν την ανεπίσημη σέντρα στο τουρνουά για να ακολουθήσουν οι σύντομοι χαιρετισμοί από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Τζιάνι Ινφαντίνο.

«Η Ρωσία μπορεί να διοργανώσει το καλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ιστορία» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος καλωσορίζοντας τις αποστολές και τους φιλάθλους, ενώ ο πρόεδρος της FIFA σημείωσε από την πλευρά του: «Εδώ είναι το ποδόσφαιρο για ένα μήνα. Ευχαριστώ κ. Πούτιν, ευχαριστώ Ρωσία»

https://www.youtube.com/watch?v=JVh6uw4Ur0E

https://www.youtube.com/watch?v=NgXBr8ZfloM

 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα