ΑΝΕΛ: Αποχώρησε η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Κλίμα διάλυσης επικρατεί στους ΑΝΕΛ για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για το Μακεδονικό. Μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης από τον Δημήτρη Καμμένο, η Μανταλένα Παπαδοπούλου ανακοίνωσε, ανήμερα της υπογραφής της συμφωνίας στις Πρέσπες, ότι αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ.

Η τέως εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, με ανάρτησή της στο facebook αναφέρει: «Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος.

»Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου. Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον» αναφέρει η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι η Μανταλένα Παπαδοπούλου πριν από λίγες ημέρες είχε αναλάβει τη διαμόρφωση των ψηφοδελτίων του κόμματος για τις προσεχείς εκλογές.

 

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα