Πικρή διαμάχη Πιτ-Τζολί για την επιμέλεια των παιδιών τους

Επιτέλους ο Μπραντ Πιτ θα μιλάει απευθείας και απεριόριστα με τα 6 παιδιά του, στο δικό τους τηλέφωνο, όποτε θέλει και χωρίς επίβλεψη από την Angelina Jolie.

Του το επέτρεψε δικαστής.. κι αυτό είναι το πιο πρόσφατο επεισόδιο στον πόλεμο που ξέσπασε τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν η Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Στο επίκεντρο της διαμάχης: τα παιδιά…

“Είναι κακό για τα παιδιά να μην έχουν σχέση με τον πατέρα τους” γράφει η δικαστική απόφαση. Και ορίζει ημερομηνίες, ώρες και όρους, για να μένουν με τον Πιτ, μέχρι τις 13 Αυγούστου και το επόμενο δικαστήριο. Ο σταρ θα πηγαινοέρχεται Λος Άντζελες-Λονδίνο όπου βρίσκονται τα παιδιά με τη μητέρα τους, που γυρίζει το “Maleficent 2”.

Παρ’ ότι ψυχολόγος θα συνοδεύει τα παιδιά όταν μένουν με τον Πιτ και παρ’ ότι απαλλάχθηκε για την κακομεταχείριση παιδιού για την οποία τον είχε κατηγορήσει η Jolie εκείνη βγάζει καπνούς με την απόφαση. Διότι περιορίζει την δική της επαφή με τα παιδιά ενόσω βρίσκονται με τον πατέρα τους. Όμως δεν μπορεί να μην τηρήσει. Διαφορετικά, ο δικαστής θα της πάρει την επιμέλεια.

Ο μόνος από τα 6 παιδιά που θα αποφασίσει μόνος του αν, πότε και πόσο θα βλέπει τον Πιτ, είναι ο 16χρονος Μadox λόγω ηλικίας.

 

Πηγή:star.gr

Σχετικά άρθρα