6+1 καλοκαιρινά ζευγάρια παπουτσιών που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Τι παπούτσια θα φορεθούν πολύ αυτό το καλοκαίρι; Η designer, stylist και illustrator του boro.gr Δάφνη Ηλιάκη επέλεξε για εσάς τα πιο οικονομικά αλλά και τρομερά elegant ζευγάρια που δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι!

Σχέδια τα οποία θα ζηλεύατε σε ξένους σχεδιαστές και δε θα μπορούσατε να αγοράσετε γιατί οι τιμές είναι απελπιστικά ακριβές, μπορείτε να τα βρείτε στο 1/10 της τιμής  από την εταιρεία Dexim!

Επισκεφθήκαμε το κατάστημα της Dexim στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ευαγγελιστρίας, είδαμε την πλούσια συλλογή του, δοκιμάσαμε πολλά ζευγάρια και επιλέξαμε για σας εκείνα που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σας βόλτες!

Φλατ σανδάλια με διακοσμητικές πέρλες, πλατφόρμες άνετες σε μπεζ, χρυσές και ιριδίζουσες αποχρώσεις, πιο “κλασικά” σικάτα ψιλοτάκουνα ή block heels πέδιλα  είναι μερικές από τις επιλογές μας! Φυσικά δε θα έλειπαν από την παρουσίασή μας και κάποια ζευγάρια για πιο επίσημες εμφανίσεις, γάμους και βαπτίσεις ή άλλες πιο special περιπτώσεις!

Τι να επιλέξετε για τις καθημερινές σας βόλτες;

1) Η πιο καθημερινή σας επιλογή: άνετο, για κάθε μέρα, φοριέται με παντελόνι αλλά και με φούστα και εννοείται με σορτσάκι!

 

2) Φλατ παπούτσια με διακοσμητικές περλίτσες που είναι πολύ της μόδας και μοιάζουν σαν μικρά κοσμηματάκια για να στολίζουν το πόδι σου! Ιδανικά με cropped παντελονάκια!

3) Αν δεν προτιμάτε τα φλατ, υπάρχουν παρόμοια σε πιο ψηλή πλατφόρμα, για να σου δίνουν και λίγο ύψος!

4) Τέλειες με σορτσάκι αλλά και με μακρύ φόρεμα είναι οι παρακάτω πλατφόρμες που πάνε με όλα τα χρώματα ενώ είναι ιδανικές για χαλαρές βόλτες σε νησάκι στις διακοπές σου! Είναι και πάρα πολύ άνετες!

 

5) Πιο κλασική λύση τα πέδιλα με τα βελουτέ λουράκια που φοριούνται όλη μέρα, αλλά είναι καλύτερα για πιο απόγευμα!

 

6) Το παρακάτω πέδιλο, με διαφάνεια για να ψηλώνει το πόδι, είναι πολύ σικάτο και θα αναδείξει ένα καλό φόρεμα σε μια ξεχωριστή καλοκαιρινή περίσταση! Διατίθεται και σε κόκκινο χρώμα για πιο τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς!

 

7) Το αγαπημένο μας σχέδιο, mule σε παστέλ χρώματα, τα οποία είναι πολύ της μόδας φέτος, μας ταξιδεύει στο “Sex and the city” και είναι ιδανικό για όσες αγαπούν και τολμούν να φορέσουν χρώμα!

Δείτε μερικά ακόμη σχέδια που είναι πολύ της μόδας φέτος από τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το κατάστημα:

 

 

Και κάτι πολύ πρακτικό; Η Dexim έχει δημιουργήσει για σας μια εφαρμογή που μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε στο κινητό σας! Εκεί θα δείτε όλη τη συλλογή της, τιμές αλλά και προσφορές! Προσφέρει σε όλα τα μέλη της σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα ζευγάρια παπουτσιών, ακόμα και σε περίοδο εκπτώσεων!

dexim efarmogi

Δείτε όλα τα σχέδια που επιλέξαμε για εσάς στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=qz-iM5ic2uo&feature=youtu.be

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το dexim.gr

Και ετοιμαστείτε να… λάμψετε στις καθημερινές σας εμφανίσεις!

Σχετικά άρθρα