Η παρ’ ολίγον… τούμπα της Μέγκαν Μαρκλ στον πρώτο βασιλικό γάμο που πήγε! (βίντεο)

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι επέστρεψαν από το Ταξίδι του Μέλητος και έχουν αρχίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η δούκισσα του Σάσεξ έχει δείξει μέχρι τώρα πόσο σικάτη είναι αλλά παράλληλα όσο μπορεί προσπαθεί -ηθελημένα ή άθελά της- να ξεφεύγει από το βασιλικό Πρωτόκολλο!

Ο γάμος της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το Σάββατο ο Χάρι και η Μέγκαν παρευρέθηκαν στο γάμο της κόρης της αδερφής της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Celia McCorquodale. Τι φόρεσε; Επέλεξε ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα με μεγάλο ωστόσο σκίσιμο στο πόδι, το οποίο αποκάλυπτε τις γάμπες της καθώς φυσούσε ο αέρας και, όπως φάνηκε σε φωτογραφίες, η Μέγκαν Μαρκλ αναγκάστηκε να το κρατάει για να μη γίνει ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό!

Το… ατύχημα!

Καθώς έφτασαν στον χώρο όπου θα γινόταν ο γάμος, η γόβα της Μέγκαν Μαρκλ βυθίστηκε στο γρασίδι και λίγο έλειψε να έχουμε την πρώτη της… πριγκιπική πτώση! Για καλή της τύχη την έσωσε ο… πρίγκιπάς της, που την έπιασε από το χέρι και την κρατούσε καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής τους προς την εκκλησία!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

H συνάντησή της με τον πρίγκιπα Λουίς

Ο πιο περιζήτητος εργένης είναι πλέον ο πρίγκιπας Λουίς μετά τον γάμο του Χάρι! Ο γοητευτικός ανιψιός της Νταιάνα είχε τραβήξει τα βλέμματα στον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν! Στο ινσταντανέ που ο Λουίς χαιρετά τη νέα του… ξαδέρφη, βλέπουμε τον Χάρι να μη χαίρεται και τόσο πολύ!

Το φόρεμα και το… Πρωτόκολλο

Οι απόψεις διίστανται το κατά πόσο αυτό το φόρεμα αναδείκνυε τη σιλουέτα της Μέγκαν Μαρκλ! Στο πάνω μέρος φαίνεται ιδιαίτερα φαρδύ και δεν κολακεύει το καλλίγραμμο σώμα της ενώ το σκίσιμο στο πόδι μάλλον παραήταν μεγάλο, σύμφωνα με το βασιλικό Πρωτόκολλο! Οι προηγούμενες εμφανίσεις της ήταν πιο σικάτες, ενώ σίγουρα σε αυτόν τον γάμο η δούκισσα του Σάσεξ μάλλον δεν έκλεψε την παράσταση!


Με πληροφορίες από mirror.co.uk

 

Σχετικά άρθρα