Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 19/06

Ο Ερμής μαζί με το Δία, συνεργάζονται σήμερα και φέρνουν τα καλύτερα νέα, μηνύματα και συναντήσεις για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Μην αποφεύγεις την πραγματικότητα, Κριέ μου, κυρίως τώρα, που οι πλανήτες ευνοούν το ξεκαθάρισμα υποθέσεων. Ανάλαβε τις ευθύνες σου και μη μετατοπίζεις το πρόβλημα, για να μη βρεθείς σε δύσκολη θέση, από την οποία αργότερα θα δυσκολευτείς να ξεφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν, Ταύρε μου, σήμερα να σου ζητηθούν ευθύνες για κάτι, στο οποίο δε συμμετείχες. Μη χάσεις την ψυχραιμία σου, αλλά φρόντισε να εξηγήσεις με απόλυτη σαφήνεια κάθε πιθανή πτυχή του. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος, όμως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και υπομονή εκ μέρους σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια τώρα, Δίδυμε, που έχεις ήδη διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής. Η κούραση είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά τα πράγματα δε θα είναι για πάντα έτσι, οπότε τελικά δε θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Προς το παρόν συγκεντρώσου στους στόχους σου κι η επιτυχία δε θ’ αργήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τον τελευταίο καιρό, Καρκίνε, οι εξελίξεις είναι μεγάλες. Ευτυχώς, η αναδόμηση που πραγματοποιείται στο κοινωνικό σκηνικό, δε σε αφορά σε προσωπικό επίπεδο. Απόφυγε να πάρεις θέση σε ζητήματα που αφορούν φίλους σου, για να μη βρεθείς σε κατάσταση που θα απαιτεί να επιλέξεις στρατόπεδο.

ΛΕΩΝ: Νέες ιδέες τίθενται επί τάπητος τώρα, Λέων, και χρειάζεται προσεκτική εξέταση, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Μην αφήνεις το χρόνο να πάει χαμένος, αντίθετα φρόντισε να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, για να προχωρήσεις σε μελλοντική πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κατάσταση αλλάζει με θετικό τρόπο για σένα, Παρθένε, και εισπράττεις ικανοποίηση σε ηθικό επίπεδο. Η ταλαιπωρία που πέρασες και ο τρόπος με τον οποίο σε αντιμετώπισαν, σε πίκραναν κι ένιωσες αδικία. Όλα αυτά όμως διορθώνονται με τον καλύτερο τρόπο και δικαιώνεσαι. Ξεκούρασε το μυαλό σου από αρνητικές σκέψεις.

ΖΥΓΟΣ: Ο καλός σου χαρακτήρας, Ζυγέ, γίνεται αφορμή να κερδίσεις την εκτίμηση και την υποστήριξη ατόμου με τεράστια επιρροή σε όλα τα επίπεδα, που σε στηρίζει με άμεσο και καθοριστικό τρόπο. Προσπάθησε να αναλάβεις τις ευθύνες που θα σου ανατεθούν, για να μπορέσεις μελλοντικά να κερδίσεις το παιχνίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετά από μια μεγάλη ταλαιπωρία που σε κούρασε και σε οδήγησε σε ψυχική κατάπτωση, Σκορπιέ, είναι πλέον καιρός να ανέβεις προς την επιτυχία. Τα βήματα θα είναι αργά αλλά σταθερά, ενώ οι κινήσεις σου απαιτείται να είναι μετρημένες και ώριμες. Μην υπερβάλλεις πάντως και μη βιάζεσαι να κατακτήσεις τα πάντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι χαμένες ισορροπίες επανέρχονται, Τοξότη, και είναι πολύ πιθανόν να αποκαταστήσεις όλες τις βλάβες που δημιουργήθηκαν, χωρίς να μείνει ίχνος τους. Η διάθεσή σου βελτιώνεται σταδιακά κι αυτό βοηθάει την καθημερινότητά σου, που εξελίσσεται πολύ πιο ευχάριστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξε αυτοσυγκράτηση, Αιγόκερέ μου, και μην αγχώνεις τους γύρω σου με πράγματα που δεν έχουν τόσο μεγάλη βαρύτητα. Η αποκατάσταση της ψυχολογίας σου αργεί να ολοκληρωθεί, οπότε μέχρι τότε απόφυγε περιγραφές καταστροφής, που άλλωστε δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια νέα καταφτάνουν, Υδροχόε μου, και χάνεις προσωρινά την άνεσή σου. Φυσικά, πολύ σύντομα διαπιστώνεις πως οι αλλαγές ευνοούν το μέλλον σου, αλλά μέχρι τότε φρόντισε μη φέρεις σύγχυση και ανατροπές, με την ανυπομονησία που συχνά σε χαρακτηρίζει. Ψυχραιμία, θετική σκέψη και προσπάθεια συνεννόησης βοηθούν στο αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΣ: Ένα άτομο του παρελθόντος σου, Ιχθύ, έχει μετανιώσει για τον τρόπο που φέρθηκε και προσπαθεί να επανορθώσει. Βάλε τα όριά σου σε σαφέστερο επίπεδο αυτή τη φορά, για να μη βρεθείς πάλι στην ίδια δυσάρεστη θέση, και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι μπορεί να βελτιωθούν λίγο, αλλά μην περιμένεις θαύματα.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 19/06

Σχετικά άρθρα