Ανάδρομος Ποσειδώνας στους Ιχθείς 19/6 έως 25/11/2018- Ποια η επιρροή στα ζώδια;

Ποσειδώνας…
Ο “κακός πλανήτης”, εκπρόσωπος της ψευδαίσθησης, της πλάνης, της εξιδανίκευσης, της απάτης, της εξαπάτησης και της απογοήτευσης!
Ο “καλός πλανήτης”, εκπρόσωπος του οράματος, της φιλευσπλαχνίας, της διαίσθησης, του ονείρου, της συμπόνιας, της φαντασίας, της δημιουργικότητας, της καλλιτεχνίας και του συναισθήματος!

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, στο ζώδιο του Ιχθύ, από 19 Ιουνίου έως και 25 Νοεμβρίου 2018, θολώνει το τοπίο, εντείνει την αβεβαιότητα και την σύγχυση μας, πολλαπλασιάζει τα ψέματα, τις απάτες, τις αυταπάτες, τις εξαπατήσεις, τα κουτσομπολιά, τις λάθος επιλογές και εκτιμήσεις, τις κλοπές, τις ανέντιμες συμπεριφορές και τις επαναφορές παλαιών απογοητεύσεων!

Πως να “γλιτώσω”:
Με λογική, προσγείωση, ωριμότητα, ψυχραιμία, διορατικότητα!
Με ψυχική αναδιοργάνωση και συναισθηματική ανανέωση!
Με αποφυγή ελπίδων, σεναρίων και προσδοκιών!

 

Όψεις Ανάδρομου Ποσειδώνα, την περίοδο 19/6-25/11/2017 και ποιους επηρεάζουν

Τρίγωνο Ερμή-Ανάδρομου Ποσειδώνα 21/6 & 19/10
Έτοιμοι να κατακτήσουν στόχους, χρησιμοποιώντας απλά τα εκφραστικά τους ταλέντα οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!
Επαφές και μετακινήσεις γεμάτες φαντασία, πειθώ και γοητεία μας φέρνουν πιο κοντά στα όνειρα μας!
Φυσικά δεν θα λείψουν και ερωτικές εξομολογήσεις από άτομα του παρόντος, αλλά και του παρελθόντος!

Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα 8/7 & 6/11
Καλά –πολύ καλά- νέα για Ταύρο, Καρκίνο, Παρθένο, Σκορπιό, Αιγόκερο και Ιχθύ του 2ουδεκαημέρου!
Κατάκτηση στόχων, εξομολογήσεις ψυχής, εκμετάλλευση ανεπτυγμένης φαντασίας και δημιουργικότητα, επαναφορά ευκαιριών που χάθηκαν στο παρελθόν, για την επίτευξη των ονείρων του!
Η διαφύλαξη των μυστικών τους είναι σίγουρη όπως και οι στιγμές ρομαντισμού και θετικότητας!
Όσοι δε κινηθούν στο παρασκήνιο, θα είναι οι πιο κερδισμένοι!

Αντίθεση Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα 24/7
Η ερωτική ζωή των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου, θολώνει και μπερδεύει…
Ανασφάλεια, αβεβαιότητα, απογοήτευση, εξιδανικεύσεις, ψεύτικα συμπεράσματα και προσδοκίες, έλλειψη ρεαλισμού, επανάληψη παλιών προβλημάτων και απογοητεύσεων…
Το παραμύθιασμα και το ψέμα, είναι οι πρωταγωνιστές των ερωτικών μας σχέσεων…
Όσο για το πορτοφόλι μας; Αδειάζει χωρίς καν να το καταλάβουμε!

Αντίθεση Ήλιου – Ανάδρομου Ποσειδώνα 7/9
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου το νου σας! Χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας, μπερδεύετε πράγματα, πρόσωπα και καταστάσεις!
Αποφεύγετε και κλείνετε τα μάτια στην αλήθεια, βγάζετε λάθος συμπεράσματα και φτιάχνετε στο μυαλό σας σενάρια φαντασίας για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις!
Η απογοήτευση θα είναι σίγουρη αν δεν αποφθεχθούν ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και υψηλές προσδοκίες!

Αντίθεση Ερμή – Ανάδρομου Ποσειδώνα 14/9
Παραμυθιάσματα, ψέματα και εξαπατήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις των Δίδυμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων του 2ου δεκαημέρου, επιφέρουν… απογοητεύσεις που μας προσγειώνουν απότομα!
Ψεύτικες υποσχέσεις, υποκρισία και ανέντιμες προτάσεις, μας οδηγούν σε λάθος εκτιμήσεις… Προσοχή σε υπογραφές, μηνύματα, ειδήσεις, έγγραφα και οδήγηση.

 

Τρίγωνο Δία – Ανάδρομου Ποσειδώνα 14/9
Το μεγαλειώδες Τρίγωνο της χρονιάς και πάλι εδώ! Ελπίδα, ψυχική ανανέωση, επέκταση οριζόντων, εκπλήρωση σημαντικών στόχων και μεγάλων ονείρων, καλοπροαίρετη και δοτική συμπεριφορά, συναίσθημα, αλληλεγγύη, ρομαντισμός, διαίσθηση, δημιουργικότητα, έμπνευση και αξιοποίηση ταλέντων με άριστο αποτέλεσμα θα έχουν Ταύροι, Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα