Ζώδια και σχέσεις: Πώς εκδηλώνουν την αγάπη τους οι άνδρες;

Κάθε ζώδιο εκδηλώνει τα συναισθήματά του με έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο. Τι διαφορά έχει ένας άντρας Σκορπιός από έναν Υδροχόο στον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του; Διάβασε παρακάτω για να ξέρεις όλα τα σημάδια…

Οι άνδρες του ζωδιακού και η αγάπη

ΚΡΙΟΣ

Ο άντρας Κριός είναι μαχητικός και διεκδικητικός στον τρόπο που εκδηλώνεται. Θα πει άμεσα αυτό που θέλει και θα δράσει παρορμητικά όταν είναι ερωτευμένος. Ο κυβερνήτης του, ο Άρης, τον προικίζει με πυγμή και θάρρος, έντονη σεξουαλικότητα, ενώ είναι ενθουσιώδης σε σημείο υπερβολής. Οι αντιδράσεις του θα φανερώνουν πάθος και φλόγα και επειδή του αρέσει να είναι κυνηγός, θα σε κάνει να νιώθεις συνεχώς πως είσαι το θήραμά του…

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, γι’ αυτό και αντιπροσωπεύει το αρχέτυπο του εραστή. Είναι τρυφερός και αισθαντικός με την συναισθηματική σταθερότητα να αποτελεί το κλειδί για να είναι ευτυχισμένος μέσα στη σχέση. Δε θα σου εκδηλώσει τον έρωτα του αμέσως, αφού είναι το ζώδιο που έχει την περισσότερη υπομονή από όλα τα υπόλοιπα, γι’ αυτό τα βήματά του προς την κατάκτηση θα είναι αργά και σταθερά.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ένας Δίδυμος είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακός και ανοιχτόμυαλος στον τρόπο της ερωτικής προσέγγισης. Με κυβερνήτη του τον Ερμή και στοιχείο του τον αέρα, μπορείς να καταλάβεις αμέσως πότε σε έχει ερωτευτεί, επειδή απλώς θα σου το πει. Επικοινωνεί τα συναισθήματά του λεκτικά και χρησιμοποιεί το κοφτερό μυαλό του για να βρει τρόπους να σε… ρίξει. Δεν είναι ο τύπος του άντρα που θα έχει παθιασμένες αντιδράσεις, αλλά σίγουρα θα σε εντυπωσιάσει με την ευφυΐα του.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι βαθιά συναισθηματικός και τρυφερός στον τρόπο που εκδηλώνει τον έρωτά του. Όμως, επειδή φοβάται πολύ μήπως ραγίσεις την καρδιά του, θα αργήσει να σου φανερώσει αυτό που αισθάνεται, μέχρι να νιώσει ασφαλής. Έχει οξυμένη φαντασία και διαίσθηση και θα προσπαθήσει ενστικτωδώς να σε προστατέψει, όμως είναι και αρκετά κυκλοθυμικός, γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν τη μια στιγμή είναι χαρούμενος και την αμέσως επόμενη είναι σαν να τον τσίμπησε… μύγα.

 

ΛΕΩΝ

Ένα Λιοντάρι είναι ιδιαίτερα θερμό και παθιασμένο, γι’ αυτό και εκδηλώνεται αναλόγως. Κάνει μεγαλεπήβολα σχέδια, ακριβά δώρα και θα προσπαθήσει να τραβήξει την προσοχή σου με κάθε τρόπο. Όμως, μην περιμένεις να σε κυνηγήσει με τον τρόπο που το κάνει ένας Κριός, γιατί είναι αρκετά υπερήφανο ζώδιο και προτιμά να το κυνηγούν. Αποζητά κομπλιμέντα και επιβράβευση για να εκδηλώσει την γενναιόδωρη φύση του και τα θέλει όλα ή τίποτα. Οι μέτριοι έρωτες δεν ικανοποιούν αυτό τον άντρα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι παρεξηγημένα ζώδια στον έρωτα. Θεωρούνται υποχόνδριοι και αντι-sexual, όμως η πραγματικότητα βρίσκεται αλλού. Ως γήινο ζώδιο είναι πολύ αισθαντικοί και πιστοί στις σχέσεις τους, ενώ ως ζώδιο της προσφοράς, θα προσπαθήσουν να σε υπηρετήσουν με κάθε τρόπο. Απλώς, επειδή είναι ταπεινοί και μετριόφρονες, συχνά δίνουν την εντύπωση του ψυχρού ή του απόμακρου. Η αλήθεια είναι ότι είναι πρακτικό ζώδιο και γι’ αυτό από έναν άντρα Παρθένο θα δεις κυρίως πράξεις…

 

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι ερωτευμένοι με τον έρωτα και αντιμετωπίζουν την ερωτική τους ζωή σαν ρομαντική νουβέλα. Με κυβερνήτη τους την Αφροδίτη, αγαπούν το σχετίζεσθαι και γι’ αυτό σπάνια θα τους δεις χωρίς σχέση, την οποία προσπαθούν να διατηρήσουν πάση θυσία. Θα κάνει υποχωρήσεις για σε κρατήσει κοντά του και θα προσπαθήσει να δημιουργήσει την τέλεια, ισορροπημένη σχέση. Θα σε φλερτάρει και θα προσπαθεί με κάθε τρόπο να σε γοητεύσει με την ομορφιά του, ενώ σε περίπτωση τσακωμού, θα τον δεις να συμπεριφέρεται διπλωματικά για να εκτονώσει την ένταση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι δυναμικές προσωπικότητες και εκπέμπουν μαγνητισμό. Αυτός ο άντρας είναι αποφασιστικός στον έρωτα και πολλές φορές τόσο διορατικός, που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αμήχανα. Είναι όμως και αρκετά μυστικοπαθής, γι’ αυτό χρειάζεται χρόνο να εκδηλωθεί ερωτικά και χρειάζεται πρώτα να αναπτύξει εμπιστοσύνη. Είναι έντονα και βαθιά συναισθηματικός και θα καταλάβεις τι αισθάνεται απλώς και μόνο επειδή θα σου το μεταδώσει με ένα τρόπο σχεδόν μαγικό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες είναι αρκετά ειλικρινείς άντρες και τις περισσότερες φορές, αυτό που βλέπεις, αυτό ισχύει και στην πραγματικότητα. Αγαπούν πολύ το χιούμορ και το γέλιο στη ζωή τους, γι’ αυτό και προσπαθούν να δημιουργήσουν μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα όταν προσεγγίζουν μια γυναίκα. Αυτό που χρειάζονται για να μπορέσουν να εκδηλωθούν είναι να είσαι ανοιχτή και να μην παρεξηγείσαι με τον αυθορμητισμό τους, για να μπορούν κι εκείνοι να νιώθουν άνετα μαζί σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ επιλεκτικοί και έχουν υψηλά στάνταρ στις σχέσεις τους. Είναι πιο κλειστοί τύποι και χρειάζονται χρόνο για να ανοιχτούν και να εκδηλωθούν. Δεν είναι ότι δεν αισθάνονται, απλώς προτιμούν να το κρατήσουν για τον εαυτό τους και να δοκιμάσουν τα συναισθήματά τους στον χρόνο. Είναι αρκετά ρεαλιστές και σοφοί, ανεξαρτήτως ηλικίας, γι’ αυτό δεν περιμένουν την τέλεια σχέση και ξέρουν πώς να προσφέρουν στο ταίρι τους, μέσα από απλές πρακτικές ενέργειες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι αγαπούν την ανεξαρτησία περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και προτιμούν την ελευθερία τους. Είναι οραματιστές και συχνά δίνουν την εντύπωση ότι μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για την ανθρωπότητα σε ένα γενικό επίπεδο, παρά για τον υποψήφιο σύντροφο τους. Αυτό που ισχύει όμως, είναι ότι μπορούν να αποδεχτούν τα πάντα στον άλλο και γι’ αυτό μπορεί να κάνουν σχέσεις με άτομα που δεν εγκρίνει το κοινωνικό σύνολο. Είναι τόσο ανοιχτόμυαλος αυτός ο άντρας, που θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες όταν σε ερωτευτεί.

 

ΙΧΘΥΣ

Ο άντρας Ιχθύς είναι μια ρομαντική ύπαρξη, γεμάτη συναίσθημα και δοτικότητα. Όταν ερωτεύεται προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει την αγάπη του στο αντικείμενο του πόθου του, και με λόγια και με πράξεις. Εκπέμπει μια τρυφερότητα και μια ευαισθησία που δε μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητη και πολλές φορές θα βάλει τον εγωισμό του στην άκρη και θα υποχωρήσει, για να σου δείξει και στην πράξη ότι ο έρωτας απαιτεί θυσίες…

 

Πηγή: e-zwdia.gr

Σχετικά άρθρα