Προδοσία: Η γυναίκα μου παίζει σεξουαλικά παιχνίδια με άγνωστους στα social media. Τι της λείπει;

Θεωρούσα ότι είχα την καλύτερη οικογένεια που υπάρχει. Τον τελευταίο χρόνο όμως, ανακάλυψα ότι έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε κάποιον τύπο που γνώρισε από το twitter. Γενικά, βγάζει φώτο δικές της συνεχεία και ειδικά γυμνές. Αυτό έγινε πριν 5 μήνες.

Αφού τελοσπάντων τα βρήκαμε και θα το έκοβε, ανακάλυψα τώρα ότι από το Μάιο βρήκε άλλον και μέσω messenger του στέλνει video, όπου κυρίως αυνανίζεται και ο άλλος της λέει πως να το κάνει και με διάφορα αντικείμενα.

Επειδή, λείπει ταξίδι στο εξωτερικό και γυρίζει σήμερα δεν ξέρει ότι το ξέρω αυτό. Δεν θέλω να χωρίσω και από όσα γνωρίζω δεν έχει κάνει πραγματικό έρωτα μαζί με αυτούς που έχει μπλέξει θα ήθελα να μου πείτε σε ποιον ειδικό θα πρέπει να απευθυνθώ αν καταφέρω και την πείσω ότι αυτό που κάνει δεν είναι φυσιολογικό. Ευχαριστώ περιμένω απάντηση, αν είναι δυνατόν σήμερα πριν την συναντήσω.

Στο ερώτημα απαντά η Συμβουλευτική Ψυχολόγος Ίρις Κρέμερ:

Είναι πολύ όμορφο που θέλετε να κρατήσετε τον γάμο σας ζωντανό και να προσπαθήσετε για τη σχέσης σας με την γυναίκα σας, παρόλη την ανακάλυψη της δικής της σεξουαλικής δραστηριότητας μέχρι τώρα.

Για να έχετε δείξει κατανόηση και να έχετε συγχωρήσει μία τέτοια κίνηση της συζύγους σας, σημαίνει ότι μάλλον την αγαπάτε πολύ και θέλετε να παραμείνετε μαζί. Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω την αγάπη της γυναίκας σας προς εσάς, είναι φανερό ότι η σύζυγός σας έχει κάποιες επιθυμίες που αναζητά ανθρώπους εκτός γάμου για να τις εκπληρώσει. Η αγάπη σας ενδεχομένως να μην είναι αυτό που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη της συντρόφου σας και γι’  αυτό αναζητά σε άλλους άντρες αυτό που θέλει να έχει όσον αφορά τη σεξουαλική της ζωή.

Τα ερωτήματα που τίθενται εδώ είναι πολλά και πρώτα απ’ όλα η μεταξύ σας σεξουαλική ζωή και οι επαφές σας, αλλά και η γενικότερη σχέση σας στην καθημερινότητα. Εκτός αν η σύζυγός σας έστελνε ανέκαθεν γυμνές της φωτογραφίες και βίντεο σε τρίτους και απλά δε το γνωρίζατε, κάτι άλλαξε στην μεταξύ σας σχέση ή στη δική της ματιά γύρω από το σεξ και τη δική της σεξουαλικότητα που την έκανε να στραφεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τρίτους άνδρες κρυφά από εσάς. Αυτό είναι ένα θέμα που χρειάζεται σωστή διερεύνηση και κυρίως βαθιά ανάλυση της μεταξύ σας σχέσης. Το σημαντικό, πέρα από το να της εκφράσετε την αγάπη σας αλλά και τη δυσαρέσκεια σας γι’ αυτό που κάνει, ζητώντας της να το σταματήσει, είναι να ακούσετε γιατί το κάνει και τι της λείπει στη δική σας ερωτική ζωή και σχέση.

Μία δραστηριότητα σεξουαλικής φύσεως, σεξουαλικού παιχνιδιού, που δεν συνιστά απαραιτήτως κατ’ ιδίαν σεξουαλική επαφή, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην εποχή μας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Πολλοί άνθρωποι άνδρες και γυναίκες επιδίδονται σε σεξουαλικά παιχνίδια μέσω φωτογραφιών και διαδικτυακής επαφής ακόμα και με αγνώστους, χωρίς απαραιτήτως αυτό να σημαίνει ότι θέλουν να συναντήσουν αυτούς τους ανθρώπους από κοντά ή να χωρίσουν τον/τη σύντροφό τους αν βρίσκονται σε μία σχέση, ένα γάμο. Είναι όμως σημαντικό για εσάς και τη σχέση σας να διερευνήσετε γιατί συμβαίνει αυτό και να δείτε με τη σύζυγο σας πώς αυτό μπορεί να επιλυθεί.

Θα ήταν σημαντικό να επισκεφτείτε έναν ψυχολόγο σαν ζευγάρι, εφόσον και η σύζυγός σας συναινεί, ή έστω και μόνος σας ώστε να πάρετε συμβουλευτική βοήθεια για το πως μπορείτε να διαχειριστείτε τη σχέση σας και την παρούσα κατάσταση, αλλά να δείτε και πώς νιώθετε εσείς μέσα σε όλο αυτό.

Στη διάθεση σας για περεταίρω επικοινωνία.

Ίρις Κρέμερ
Συμβουλευτική Ψυχολόγος
www.lifemade.gr
T.: 2130049125

Σχετικά άρθρα