Οργασμός στο…λεπτό: Πότε συμβαίνει στη γυναίκα που αυνανίζεται

Όπως σε κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, έτσι και στον αυνανισμό (γυναικείο και ανδρικό) στόχος και σκοπός είναι ο οργασμός. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φυσικά και θα ασχοληθούμε με τον γυναικείο οργασμό, ως αποτέλεσμα του (γυναικείου) αυνανισμού.

Ένα πολύ βασικό ερώτημα που τίθεται τελευταία ολοένα και περισσότερο, είναι αυτό του αν η γυναίκα που αυνανίζεται μπορεί να έχει οργασμό μέσα σε ένα λεπτό.

Βλέπεις, η απαιτητική καθημερινότητα, το άγχος και το στρες, καθώς και ο περιορισμένος χρόνος μιας γυναίκας για τον εαυτό της κάνουν ακόμα και τον οργασμό στον αυνανισμό να είναι, αυτό που λέμε, υπόθεση του λεπτού!

Πώς θα τον πετύχεις;

Ο οργασμός του λεπτού δεν είναι μι εύκολη υπόθεση, αλλά θέλει μέθοδο, προετοιμασία και κυρίως, αποτελεσματικότητα. Για να τον πετύχεις πρέπει να ακολουθήσεις τρία πολύ βασικά βήματα:

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Μπορεί να έχεις στη διάθεσή σου μόνο ένα λεπτό για να «τελειώσεις», όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τα αφήσεις όλα στην τύχη τους. Καλό θα είναι να… φτιάξεις το κλίμα προς μια πιο ερωτική διάθεση, έτσι ώστε να μην δυσκολευτείς να έχεις το κατάλληλο αποτέλεσμα! Εξάλλου, έρευνες έχουν δείξει ότι όσο πιο ερωτικό το κλίμα στον χώρο που χρησιμοποιείς τόσο πιο σίγουρος είναι ο οργασμός. Και φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στο να ανάψεις κεράκια ή να μπεις σε μπανιέρα γεμάτη νερό και αιθέρια έλαια, αλλά το να βάλεις σέξι εσώρουχα και να νιώσεις ακόμα πιο ελκυστική.

Κάνε… ζέσταμα

Για να έχεις τον οργασμό του λεπτού, σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις ερεθιστεί αρκετά. Με άλλα λόγια είσαι σχεδόν έτοιμη να φτάσεις σε κορύφωση και το μόνο που χρειάζεται είναι μια… χείρα βοηθείας. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις με κατάλληλες σκέψεις, φαντασιώσεις αλλά και αγγίγματα στο σώμα σου, να προσπαθήσεις να παραμείνεις σε mood οργασμού. Έτσι, με το που θα αγγίξεις την κλειτορίδα σου σχεδόν αμέσως θα καταφέρεις να έχεις πολύ έντονο οργασμό.

Η βοήθεια του κοινού

Μην διστάσεις να βάλεις και κάτι… άλλο στο παιχνίδι. Φυσικά και αναφερόμαστε σε κάποιο ερωτικό βοήθημα ή sex toy με τον δονητή σου να είναι η νούμερο 1 επιλογή σε κάθε περίπτωση. Εάν τυχόν δεν έχεις προμηθευτεί ακόμα έναν, καλό θα είναι να τον αγοράσεις με προσοχή, διαπιστώνοντας εάν και εφόσον πληροί τα κριτήρια που εσύ θέτεις για την σεξουαλική σου ικανοποίηση. Από εκεί κι έπειτα, δεν θα πρέπει να ξεχνάς να τον καθαρίζεις πάρα πολύ καλά τόσο πριν την χρήση του όσο και μετά το τέλος της δραστηριότητάς σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από elle.fr

Σχετικά άρθρα