Στοματικό σεξ: Πότε μια γυναίκα δεν θέλει να της το κάνουν;

Μια από τις απολαυστικότερες σεξουαλικές δραστηριότητες για μια γυναίκα είναι να της κάνουν στοματικό σεξ, δηλαδή ο παρτενέρ της να της προσφέρει σεξουαλική ηδονή χρησιμοποιώντας το στόμα του.

Υπάρχουν, όμως, γυναίκες οι οποίες πολλές φορές αρνούνται να αφήσουν τον σύντροφό τους να τους κάνει στοματικό σεξ, επικαλούμενες τη δικαιολογία ότι δεν έχουν κάνει μπάνιο, ανησυχώντας για τη μυρωδιά του κόλπου τους.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ, κάνει θραύση το «εσώρουχο του έρωτα». Πρόκειται για ένα εσώρουχο γνωστής εταιρείας εσωρούχων, που είναι αρωματισμένο και φτιαγμένο από latex και όχι βαμβάκι, οπότε και δεν απορροφά τις μυρωδιές του κόλπου, ενώ του δίνει και μια μυρωδιά συνεχούς φρεσκάδας.

Πολλές γυναίκες έχουν σπεύσει να το αγοράσουν, ελπίζοντας ότι φορώντας το ο κόλπος του δεν θα μυρίζει καθόλου και θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικός, ώστε να τον… περιποιηθεί καταλλήλως ο σύντροφός τους.

Ο κόλπος πρέπει να μυρίζει!

Τι λένε, όμως, οι ειδικοί για αυτό; Φυσικά και σε καμία περίπτωση δεν τους βρίσκει σύμφωνους η πρακτική αυτή, καθώς όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, ο κόλπος είναι φυσιολογικό να μυρίζει. «Είναι κόλπος, δεν είναι αρωματικό κερί», λένε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, επισημαίνουν ότι κατά τη διάρκεια του κύκλου τους, ο κόλπος των γυναικών έχει μια… ποικιλία από μυρωδιές, όπως και όταν μια γυναίκα είναι ερεθισμένη ή όχι. Αυτό σημαίνει ότι η μυρωδιά του κόλπου μπορεί να είναι πιο βαριά ή όχι τόσο έντονη, ανάλογα με τη… φάση που βρίσκεται η γυναίκα.

Προσοχή! Μην χρησιμοποιείτε τεχνικά αρωματικά για τον κόλπο (σαπούνια, κρέμες κλπ.) τα οποία είναι πολύ πιθανό να σου ερεθίσουν τον κόλπο και να σου μείνει αντί για μια ωραία μυρωδιά μια έντονη… φαγούρα!

Παράλληλα, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι οι άνδρες είναι έτσι φτιαγμένοι από τη φύση τους, ώστε να έλκονται από τη μυρωδιά του κόλπου. Μάλιστα, λένε ότι υποσυνείδητα αυτή είναι που κάνει πιο ελκυστική μια γυναίκα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από σχετικές έρευνες σύμφωνα με τις οποίες πάνω από το 50% των ανδρών βρίσκει τη μυρωδιά του κόλπου πολύ ελκυστική.

Επίσης, οι ειδικοί τονίζουν ότι οι γυναίκες που θεωρούν ότι μυρίζει ο κόλπος τους, καλό θα είναι να κάνουν την αντιστοίχιση με το ανδρικό πέος, το οποίο επίσης έχει τη δική του μυρωδιά. Αυτό, όμως, δεν αποτρέπει τις περισσότερες γυναίκες από το να κάνουν στοματικό στον σύντροφό τους.

Προσοχή! Εάν αντιλαμβάνεσαι ότι ο κόλπος σου δεν μυρίζει όπως συνήθως και κάτι φαίνεται να μην πηγαίνει καλά, τότε καλό θα είναι να επισκεφθείς τον γυναικολόγο σου γιατί κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από elle.fr

Σχετικά άρθρα