Νατάσα Καλογρίδη: Με ποιον χόρευε σε πεζόδρομο της Αθήνας (βίντεο);

Η Νατάσα Καλογρίδη είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο εκκεντρικές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής showbiz. Τον τελευταίο καιρό δε, τα φώτα της δημοσιότητας έχουν στραφεί ακόμα περισσότερο πάνω της λόγω της σχέσης της με το γνωστό ποινικολόγο Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Η γνωστή ηθοποιός δείχνει να απολαμβάνει τον έρωτά της χωρίς να παίρνει θέση σε όσα ακούγονται για τον ενδεχόμενο γάμο τους.

Μπορεί λοιπόν το τελευταίο διάστημα στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της να συνοδεύεται από τον σύντροφό της όμως πάντα βρίσκει λίγο χρόνο για να διασκεδάσει με τις φίλες της. Κάτι τέτοιο φαίνεται να συνέβη και χθες. Η πάντα έξω καρδιά, Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με τέσσερις φίλες της.

Η διάθεση της ήταν κάτι παραπάνω από καλή αφού οι πέντε γυναίκες βρέθηκαν να χορεύουν στο πεζόδρομο. Βίντεο από το εν λόγω στιγμιότυπο δημοσίευσε η Νατάσα στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με τη λεζάντα «Αυτά είναι…μπέρδεμα στο απόλυτο ξεμπέρδεμα…σου!!!Αυτό σημαίνει….YES FUN IS OUR NAME»

Auta einai…mperdema sto apolyto xemperdema…sou!!! Auto shmainei…YES FUN IS OUR NAME #girlshavingfun #girls #girlfriends #girlspower #prettygirls

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi) στις

#girls #girlsgeneration #girlsnightout #girlfriends #girly #girlythings #girlshavefun

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Kalogridi (@natasa_kalogridi) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα