Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης «Solo» στον Κήπο του Μεγάρου

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης παρουσιάζει στον καλοκαιρινό Κήπο του Μεγάρου τη Δευτέρα 25 Ιουνίου μία συναυλία «Solo», έχοντας για μοναδική παρέα στη σκηνή την κιθάρα και το λαούτο του.

Με το τραγούδι πρωταγωνιστή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται στον Κήπο του Μεγάρου για να παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα ακρόασης αλλά και συμμετοχής που μας ταξιδεύει μέσα από τις εντάσεις και τις σιωπές του στον πυρήνα της ιερής τέχνης του τραγουδιού.

Σαν τροβαδούρος του 21ου αιώνα, περιοδεύει με τις κιθάρες και το λαούτο του από πόλη σε πόλη, μεταφέροντας, μέσα από τη μουσική του, αισθήματα, σκέψεις, εμπειρίες, όνειρα και πραγματικότητες που μας αφορούν όλους. Τα τραγούδια του στέκονται μπροστά μας γυμνά και ευάλωτα, όπως γεννήθηκαν, αλλά και δυνατά όσο ποτέ. Μαζί τους ζούμε την κατάργηση της απόστασης, τη διεύρυνση του χρόνου, τη μαγεία της συνύπαρξης, τη μετατροπή του μοναχικού σε συλλογικό.

Το πρόγραμμα έχει παρουσιαστεί σε πολλές χώρες της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα κατά καιρούς, τόσο σε μικρούς χώρους, όσο και σε μεγάλα θέατρα, όπως το Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα και το Θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη.
Συντελεστές:

Αλκίνοος Ιωαννίδης κλασική και ακουστική κιθάρα, λαούτο, φωνή
Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας ηχοληψία
Κωνσταντίνος Μαργκάς φωτισμοί

Συμπαραγωγή: ΜΜΑ και S. HILL – AΘΥΡ Ε.Ε

Ταυτότητα Εκδήλωσης

Ημερομηνία: 25/06/2018, 26/06/2018

Ώρα έναρξης: 21:00

Τοποθεσία: Κήπος του Μεγάρου Μουσικής, Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα

Eισιτήρια: Γενική είσοδος: 10 ευρώ (προπώληση) | Γενική είσοδος: 12 ευρώ (ταμείο) | Δωρεάν είσοδος για παιδιά κάτω των 6 ετών

Προπώληση: Εκδοτήρια: Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα και Ομήρου 8, Αθήνα | Tηλ.: 210 7282333, ομαδικές κρατήσεις: 210 7282367

Πληροφορίες / Κρατήσεις: www.megaron.gr

 

Πηγή: culturenow.gr

Σχετικά άρθρα