Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Πέμπτη 21/06

ΚΡΙΟΣ: Η αισθηματική σου ζωή είναι σε μια στασιμότητα και αυτό σε ανησυχεί λίγο. Πρέπει όμως να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία να πλησιάσεις το ταίρι σου και να ακούσεις αυτά που έχει να σου πει. Γενικά, είναι στο χέρι σου να φτιάξεις το κλίμα και να αποφύγεις τις εντάσεις που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Αν είσαι μόνος, θα μπορέσεις να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, καθώς η περίοδος αυτή είναι πολύ ευνοϊκή για φλερτ και έρωτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με τον σύντροφό σου και να αγναντέψετε πιο ελπιδοφόρα το κοινό σας μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να ξεκινήσετε μία πολύ όμορφη σχέση στην ζωή σας, αρκεί να μην πέσετε… με τα μούτρα!!!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, τα αισθηματικά σου θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο από κοντά του, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σας. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς με φίλους και παρέες, που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή σήμερα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες, για να τα βρεις με το σύντροφό σου και να λύσεις όσα προβλήματα σε απασχολούν. Αν πάλι είσαι μόνος, πρέπει να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Να ξέρεις ότι το θάρρος σου θα ανταμειφτεί περισσότερο από όσο νομίζεις.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, φρόντισε να κάνεις θετικές σκέψεις στην αισθηματική σου ζωή και να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, ώστε να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η ημέρα είναι ευνοϊκή για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φίλε Παρθένε, στη σχέση σου σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Άφησε το άγχος που έχεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο να πορευτείς στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σε περιμένει καινούργια γνωριμία, με πολύ καλές προοπτικές.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά! Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται, χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες. Όσο για σένα που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει είναι πάρα πολλές αυτό το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ενώ θα μπορέσεις να διορθώσεις πολλά λάθη που είχαν γίνει στο παρελθόν. Αν είσαι μόνος, κάποιος θα εμφανιστεί και θα σε γοητεύσει εκεί που δεν το περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, η ημέρα θα σε κάνει πιο ευαίσθητο στις ανάγκες του συντρόφου σου και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά. Εκδήλωσέ του την αγάπη σου και μην φοβάσαι ότι μπορεί να το εκμεταλλευτεί. Έχει και αυτός τα ανάλογα συναισθήματα με τα δικά σου. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, μην δυσανασχετείς που ακόμη δεν έχεις βρει το πρόσωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο και βγες έξω να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Τα φλερτ ευνοούνται το αποψινό βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, η σχέση σου πάει αρκετά καλά. Μπορείς να την κάνεις καλύτερη, αν διώξεις μακριά κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις και γίνεις τρυφερός και εκδηλωτικός στον σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι να σε ενθουσιάζει, κοίτα να γίνεις ανοιχτός και θετικός στις γνωριμίες που κάνεις, ώστε να δώσεις και στον άλλον τη δυνατότητα να σε πλησιάσει και να σε φλερτάρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φίλε Υδροχόε, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να αντιμετωπίζεις αυτή την περίοδο στη σχέση σου. Κι αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, μην διστάσεις να αποδεχτείς την πρόσκληση ενός παλιού σου δεσμού και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

ΙΧΘΥΣ: Φίλε Ιχθύ, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου και διώξε αυτήν την ανασφάλεια που τον βασανίζει, για να περνάτε καλά και οι δύο. Όσο για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η γοητεία σου αυξάνεται και θα κάνεις την γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε επίσης:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/06

Σχετικά άρθρα