Shape Shifting: Δώσε στο σώμα και το πρόσωπό σου το σχήμα που εσύ θέλεις!

Η επίτευξη ενός καλλίγραμμου και καλοσχηματισμένου σώματος δεν επιτυγχάνεται μόνο με μια απλή λιποαναρρόφηση. Απαιτεί συνδυασμό ήπια χειρουργικών τεχνικών με υψηλής τεχνολογίας μη επεμβατικές μεθόδους.

Γράφει ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, Πλαστικός Χειρουργός

Η τεχνική Shape Shifting πετυχαίνει με ασφάλεια και απίστευτη αποτελεσματικότητα τη συνολική μετατροπή του σχήματος του σώματος και του προσώπου με το συνδυασμό της ελάχιστα επεμβατικής λιπογλυπτικής Power Asissted Lipoplasty (PAL) με υψηλής τεχνολογίας μη επεμβατικές τεχνικές που έχουν στόχο τη λιποπλαστική του σώματος, την επιδερμική σύσφιξη και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας μας εξηγεί ο Δρ. Μπουκουβάλας.

Με την Power Asissted Lipoplasty (PAL) αφαιρούμε το λίπος που περισσεύει σε κάποια περιοχή του σώματος μέσω ιδιαίτερα λεπτεπίλεπτων εργαλείων (ατραυματικές κάνουλες) που αναρροφούν το λίπος με τον πλέον ευγενή τρόπο έτσι ώστε να μην υπάρχει τραυματισμός και πόνος για το σώμα. Η επέμβαση είναι απλή. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του λίγες ώρες μετά.

Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι η συντόμευση του επεμβατικού χρόνου, η ελαχιστοποίηση του πόνου και των μετεγχειρητικών  οιδημάτων και μωλώπων  και η καλύτερη εμφάνιση του δέρματος, εφόσον  αφαιρεί μόνο το λιπώδη ιστό και «σέβεται» τους υπολοίπους.

Τα αποτελέσματα της μετατροπής σχήματος ολοκληρώνονται με το Power Lift System for Body and Face που με ταυτόχρονη χρήση τεσσάρων τεχνολογιών: Hi-Fu, Low Light Laser, Vacuum, RF προσφέρει σύσφιξη στο δέρμα και εντυπωσιάζει με το γρήγορο αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, τη Reset Body Shape για λιποδιάλυση εν τω βάθει ιστών με ενέσιμο εστέρα του δεσοξυχολικού οξέος και την ELIMINATE Fat & Cellulite Laser για στοχευμένη μείωση του λίπους μέσω laser ειδικού μήκους κύματος.

Ο εκπληκτικός αυτός συνδυασμό μεθόδων Shape Shifting προσφέρει αποτελέσματα με διάρκεια που θα αλλάξουν για πάντα το σώμα σας. Αυτές οι τέσσερις μέθοδοι αποδεδειγμένα λειτουργούν ιδανικά στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας!

Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας

Πλαστικός Χειρουργός

Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan»

Περισσότερες πληροφορίες: https://goo.gl/SY3S8X

ΤΗΛ. 6944387334

[email protected]

 

 

Σχετικά άρθρα