Η απάντηση της Έλλης Στάη στα επικριτικά σχόλια για την ολόσωμη φόρμα στο γάμο του γιου της

Η Έλλη Στάη πάντρεψε το γιo της, Μάρκο Κατσίμη με την εκλεκτή της καρδιάς του Φαίη Κουτζούκου, το περασμένο Σάββατο, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού.

Η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας έκλεψε τις εντυπώσεις με την ολόσωμη μπλε φόρμα δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου που επέλεξε να φορέσει. Μια εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ και ποικιλοτρόπως. Πολλοί ήταν εκείνοι που ισχυρίστηκαν πως η Έλλη Στάη ήταν περισσότερο εντυπωσιακή από ότι πρόσταζε η περίσταση καθώς και ότι το ρούχο ήταν πιο νεανικό και προκλητικό.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, μεγάλος θαυμαστής και υποστηρικτής της Έλλης Στάη τοποθετήθηκε για όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν με μια ανάρτησή του στο Instagram. Ο ραδιοφωνικός παραγωγός έβαλε μια φωτογραφία από τη στιγμή που η δημοσιογράφος πηγαίνει με το γιο της στην εκκλησία και έγραψε: «Για να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, που βγαίνει κάθε μουρλοκακομοίρα να σχολιάσει αν ντύθηκε όπως έπρεπε η Έλλη Στάη στον γάμο του γιου της. Η Γυναίκα είναι S T A R. Και οι πραγματικοί Stars φοράνε ότι γουστάρουν, όπου γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Είναι μέρος του star quality που διαθέτουν. Έλλη μου, όχι μόνο ωραία και καλά ντύθηκες, αλλά μετά το μυστήριο είχες το δικαίωμα αν ήθελες, να πεις και το Φουέγκο».

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε η Έλλη Στάη, γράφοντας «Χαχαχα! Να είσαι καλά! Έχω ανοσία στις ανοησίες, το ξέρεις», δίνοντας με τη σειρά της τη δική της απάντηση.

elli-stai

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα