Τζόνι Ντεπ: Η μάχη με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά και η οικονομική καταστροφή…

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή του τα τελευταία χρόνια προχώρησε ο Τζόνι Ντεπ μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone για όλους και για όλα. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός στη συνέντευξη που δόθηκε σε τρία διαφορετικά βράδια μίλησε για τον πόλεμό του με την κατάθλιψη, για τη χρήση ναρκωτικών που του αρέσει, για την οικονομική καταστροφή που υπέστη καθώς έχει το μεγαλύτερο κομμάτων της περιουσίας του των 600 εκατ. δολαρίων έχει κάνει φτερά αλλά και για το χωρισμό του από την Άμπερ Χερντ.

Ενδεικτικό της ειλικρίνειας του Ντεπ ήταν το γεγονός ότι όπως λέει ο δημοσιογράφος που του πήρε τη συνέντευξη, ο Αμερικανός ηθοποιός κάπνιζε ένα μείγμα καπνού και χασίς μαζί με αλκοόλ.

Ένα από τα συγκινητικά κομμάτια της εξομολόγησης του Ντεπ ήταν όταν περιέγραψε πώς έμαθε ο γιος του για την οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί ο ίδιος. «Ο γιος μου έπρεπε να μάθει για τον γέρο του και τα λεφτά του από τα άλλα παιδιά στο σχολείο και αυτό δεν ήταν σωστό» είπε ο Ντεπ.

Όσο για τον χωρισμό του με την Άμπερ Χερντ, ο Ντεπ αποκαλύπτει ότι «αυτό ήταν το πιο χαμηλό σημείο στο οποίο θα μπορούσα να έχω φτάσει». «Δεν μπορούσα να αντέξω τον καθημερινό πόνο» συμπλήρωσε μιλώντας για τις ημέρες του 2016 και την κατάρρευση του γάμου του.

Σημαντικό χτύπημα για τον ίδιο ήταν και η απώλεια, την ίδια περίοδο, της μητέρας του Μπέτι Σου. «Την λάτρευα. Πιθανότατα ήταν ο πιο σκληρός άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου».

Όπως λέει για να αντιμετωπίσει τη θλίψη αποφάσισε να φύγει για περιοδεία με την μπάντα του, τους The Hollywood Vampires, και να γράψει τα απομνημονεύμετά του. «Έπινα βότκα και ξεκίνησα να γράφω μέχρι να μην μπορώ να δω το χαρτί από τα δάκρυά μου. Προσπαθούσα να καταλάβω τι έκανα για να μου αξίζουν όλα αυτά. Προσπαθούσα να είμαι ευγενικός με όλους, να τους βοηθάω και να είμαι ειλικρινής. Και όμως όλα αυτά συνέβησαν».

Αποκάλυψε ότι η αδερφή του, Κρίστι, αλλά και άλλοι συγγενείς του τον είχαν αποτρέψει από το να παντρευτεί την Χερντ, πολύ περισσότερο να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο με τον ίδιο να τους αγνοοεί και να ξοδεύει 1 εκατ. δολάριο στο γάμο τους στις Μπαχάμες.

Αυτή του η επιλογή σε συνδυασμό με την κόντρα με τους πρώην μάνατζέρ του είχε ως αποτέλεσμα ο Ντεπ, όπως λέει, να είναι μόνος του τα τελευταία δύο χρόνια.

Όπως ομολογεί του αρέσουν τα ναρκωτικά quaaludes και οι διαφορετικές εκδοχές τους. «Μέσα έχουν μικρές δόσεις αρσενικού ή στρυχνίνης, οπότε το “ανέβασμα” ηταν πιο άμεσο. Ήθελες ή να γελάσεις ή να είσαι χαρούμενος με τους φίλους σου ή να κάνεις σεξ ή να τσακώνεσαι» κατέληξε ο Ντεπ.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα