Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 23/06

Καλό Σαββατοκύριακο!!! Θα είναι σίγουρα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, των πρώτων ημερών! Το Εξάγωνο Ήλιου-Ουρανού, φέρνει ξαφνικές χαρές και ευχάριστες εκπλήξεις ! Αντίθετα οι Παρορμητικοί των αρχών του 3ου δεκαημέρου, μπλέκονται σε διχόνοιες και καυγάδες, όπου πολλές… κακίες θα βγουν στη φόρα, με την Αντίθεση Ερμή-Πλούτωνα!

ΚΡΙΟΣ: Είναι πολύ φυσικό, Κριέ, μετά από μεγάλο διάστημα απραξίας να δυσκολεύεσαι στους τόσο γρήγορους ρυθμούς που προέκυψαν πρόσφατα. Δε θα αργήσει η στιγμή που θα καταλάβεις πως η πίεση που δέχεσαι, φέρνει βελτιώσεις σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό, Ταύρε, περιλαμβάνει ικανοποιήσεις που μέχρι πρόσφατα σου ήταν άγνωστες. Χαλάρωσε κι άφησε το χρόνο να σε οδηγήσει στην ολοκλήρωση, μέσα από μία κατάσταση πλήρους αναδιοργάνωσης. Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Οι χαμένες ισορροπίες αποκαθίστανται πλήρως, Δίδυμε, και οι σχέσεις με φίλους και συνεργάτες παίρνουν πιο θετική μορφή. Μην αφήνεις οποιονδήποτε να σε ταλαιπωρεί, βάλε με βάση τη λογική όρια, μαζί με τάξη, σε συναισθήματα κι επιθυμίες, κι έχεις πολλά να κερδίσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα άστρα φέρνουν δώρα, Καρκίνε, που σου δίνουν μεγάλη ικανοποίηση. Η αισιοδοξία επανέρχεται μετά από καιρό και δέχεσαι αναγνώριση σε κοινωνικό επίπεδο. Ο δρόμος της επιτυχίας κρύβει αρκετές ακόμη παγίδες, που όμως με προσοχή και καλή διάθεση αποφεύγονται.

ΛΕΩΝ: Μία τυχαία συνάντηση με συγγενικό πρόσωπο φίλου από το παρελθόν, Λέων, αποκαλύπτει στοιχεία που σου ήταν άγνωστα. Η έκπληξή σου είναι μεγάλη και αποδεικνύεται δύσκολο να κρύψεις την αμηχανία σου. Απόφυγε κάθε σχολιασμό γύρω απ’ όσα θ’ ακούσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι εντάσεις παίρνουν τέλος, Παρθένε, και βρίσκεται τρόπος συνεννόησης μέσα στην οικογένεια. Μην συνεχίζεις να προσπαθείς περισσότερο από το φυσιολογικό, εις βάρος της προσωπικής σου ζωής, διότι είναι πιθανόν να βρεθείς προ εκπλήξεων. Αν δείξεις την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση, θα αποφύγεις κάθε κίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ: Η αποκάλυψη προσωπικών σου δεδομένων, Ζυγέ μου, σοκάρει προσωρινά ένα άτομο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου. Μην απογοητεύεσαι για κάτι, που άλλωστε δεν μπορούσες να αποφύγεις. Χαλάρωσε και δώσ’ του τον απαραίτητο χρόνο να επεξεργαστεί τα δεδομένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι καταστάσεις, Σκορπιέ, οδηγούνται πλέον σε οριστική λύση, με αργά αλλά σταθερά βήματα. Μη φοβάσαι να δράσεις δυναμικά, αλλά προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε κρατούν μακριά από την επιτυχία. Όλα μπορούν να πετύχουν, αν απαλλαγείς από το περιττό βάρος που κουβαλάς πάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ένα άτομο μεγάλου κύρους, Τοξότη, εντυπωσιάζεται από τις ικανότητές σου και σ’ οδηγεί σε κάποια μεγάλη απόφαση για το μέλλον σου. Από το θάρρος, το δυναμισμό, τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που θα δείξεις, θα εξαρτηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Μη φοβάσαι ν’ απελευθερώσεις τον εαυτό σου στο δρόμο για την επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οικογένειά σου, Αιγόκερε, επιτέλους καταφέρνει να συνεννοηθεί σε ζητήματα που εκκρεμούν και να δώσει λύσεις. Μην πιέζεις τα πράγματα, αλλά κράτησε ουδέτερη στάση, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με καλή πρόθεση και θετικό τρόπο σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία σειρά συμπτώσεων, Υδροχόε μου, σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και δέξου τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορεί πάντα να γίνονται όλα με τον τρόπο που έχεις αρχικά ορίσει και να έχεις τον πλήρη έλεγχο. Η αυτοσυγκράτηση κι η θετική σου πρόθεση θα βοηθήσουν αρκετά.

ΙΧΘΥΣ: Είναι προτιμότερο, Ιχθύ, να διατηρήσεις με ασφάλεια τα κεκτημένα σου, παρά να ρισκάρεις, ειδικά τώρα που οι πλανήτες δεν ευνοούν ιδιαίτερα τους νέους τρόπους δράσης. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και κάνε υπομονή. Τα αποτελέσματα δε θ’ αργήσουν.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Σχετικά άρθρα