Πρώτες διακοπές χωρίς τους γονείς σου: 5 tips για να περάσεις τέλεια!

Τα σχολεία έκλεισαν, οι διακοπές άρχισαν! Ώρα για χαλάρωση, βόλτες, μπανάκια… Αν έχεις ακόμα φροντιστήρια και διάβασμα, δεν πειράζει! Και πάλι σου μένει χρόνος να δεις τους φίλους σου, να κάνεις νέες παρέες! Κι αν έφτασε επιτέλους η στιγμή που θα κάνεις τις πρώτες σου διακοπές χωρίς τους γονείς σου; Μετράς αντίστροφα τις μέρες; Ή βρίσκεσαι στη φάση που προσπαθείς να πείσεις τους δικούς σου να σε αφήσουν; Ό,τι κι αν συμβαίνει, προτού ξεκινήσεις, πρέπει να προετοιμαστείς καλά, για να περάσεις υπέροχα!

Παρακάτω θα βρεις 5 tips που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τέλεια!

Διάλεξε την κατάλληλη παρέα!

Οι πρώτες σου διακοπές χωρίς τους γονείς σου είναι πολύ σημαντική στιγμή για σένα και πρέπει να περάσεις καλά! Γι’ αυτό μην πας με όποιον να ναι, απλώς για να είσαι μακριά από τους δικούς σου! Πήγαινε με τους κολλητούς σου, γιατί μόνο με εκείνους είσαι ο εαυτός σου και μόνο με εκείνους θα περάσεις ονειρεμένα!

Επιλέξτε κάτι κοντινό και εύκολο στις συγκοινωνίες

Το ζήτημα είναι να διασκεδάσετε, να κάνετε τα μπανάκια σας, να χαλαρώσετε, να γνωρίσετε κι άλλο κόσμο και να μη φάτε τον χρόνο σας στις διαδρομές! Διαλέξτε ένα μέρος που θα τα έχει όλα κοντά! Που θα μπορείτε να πηγαίνετε παντού με τα πόδια, με ποδήλατα ή θα έχει εύκολες συγκοινωνίες!

Προσοχή στους… έρωτες του καλοκαιριού

Όταν πας κάπου διακοπές και είσαι ελεύθερη να κάνεις ό,τι θέλεις και είναι η πρώτη φορά που αισθάνεσαι τόση ελευθερία, μπορεί να κάνεις και πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις ή θα σε πληγώσουν. Πρόσεχε τους έρωτες του καλοκαιριού γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα κρατήσουν και τον χειμώνα… Και φυσικά ό,τι και να κάνεις, να προσέχεις!!!

Ό,τι και να κάνεις, να είσαι σίγουρη ότι το θες

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος χαλάρωσης. Ειδικά αν πέρασες… δύσκολα το χειμώνα με πολύ διάβασμα. Είναι φυσικό να θες να περάσεις καλά και να… ξεσαλώσεις! Αλλά πάντα να έχεις στο νου σου ότι δεν μπορεί κανείς να σε αναγκάσει να κάνεις κάτι που δε θέλεις πραγματικά!…. Αν έχεις μια σχέση ή αν γνωρίσεις κάποιον το καλοκαίρι, πήγαινέ το μέχρι εκεί που θέλεις, μέχρι εκεί που είσαι έτοιμη! Κι αν κάποια στιγμή αισθανθείς ότι χρειάζεσαι τη βοήθεια των γονιών σου, μη διστάσεις να τους ρωτήσεις και να τους συμβουλευτείς!

Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου φορτιστή, κινητά και κάμερες!

Θέλεις να… καταγράψεις κάθε στιγμή των διακοπών σου για να θυμάσαι για πάντα τις πρώτες στιγμές της απόλυτης ελευθερίας; Ιnstagram posts και Insta Stories από όλη την παρέα θα γεμίσουν τους λογαριασμούς σας στα social αλλά αν έχεις κανονική μηχανή και σου αρέσουν οι φωτογραφίες, οι διακοπές είναι η ιδανική περίοδος για να καλλιεργήσεις το ταλέντο σου και να φωτογραφίσεις και στιγμές και όμορφα τοπία! Μην ξεχάσεις φυσικά τους φορτιστές σου!!!

Ν.Κ.

 

Σχετικά άρθρα