Κιτ Χάρινγκτον: Παντρεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του στο Game of Thrones!

Ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της διεθνούς υποκριτικής σκηνής ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και είμαστε πολύ χαρούμενοι: ο Κιτ Χάρινγκτον και η Rose Leslie αποτελούν και επίσημα ανδρόγυνο. Ο πρωταγωνιστής της σειράς που σαρώνει σε τηλεθέαση και έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η καλύτερη όλων των εποχών, του Game of Thrones, αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Μάλιστα, η ιστορία τους θυμίζει παραμύθι, αφού και η σύζυγός του παίζει στην εν λόγω σειρά: Οι τηλεοπτικοί ήρωες Jon Snow και η Ygritte έχουν κάτι πολύ πιο αληθινό από μία μυθοπλασία.

Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε χθες στο Aberdeenshire της Σκωτίας, και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι συμπρωταγωνιστές τους. Δεν ήταν λίγοι λοιπόν οι ηθοποιοί του GOT που αποφάσισαν να τιμήσουν τους συναδέλφους τους δίνοντας το παρών στην ιερότερη στιγμή της ζωής τους, μεταξύ των οποίων και οι Peter Dinklage, Sophie Turner, Maisie Williams και Emilia Clarke.

Το νεόνυμφο ζευγάρι είναι σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα που έχουμε δει ποτέ, αφού η ευτυχία τους δεν κρύβεται και δε σταμάτησαν να ανταλλάσσουν βλέμματα τρυφερότητας και αγάπης. Σε παραδοσιακό πλαίσιο, η νύφη κατέφθασε συνοδευόμενη από τον πατέρα της και ήταν εκθαμβωτική μέσα στο υπέροχο δαντελένιο νυφικό της. Δείτε τις γαμήλιες φωτογραφίες τους:

Newlyweds #RoseLeslie and #KitHarington are such a gorgeous couple! Go to the LINK IN BIO for lots more pics from their wedding. She is wearing an #ElieSaab gown.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared) στις

#KitHarington and #RoseLeslie leave their wedding in a car that says “Just Married” on the front. Go to the LINK IN BIO for the latest gallery of pics! ????: Backgrid

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared) στις

#GameOfThrones stars #KitHarington and #RoseLeslie in #ElieSaab are married!!! Go to the LINK IN BIO for lots more photos from the wedding. She is wearing an #ElieSaab gown.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared) στις

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα