Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 26/06

Ο Άρης από σήμερα είναι Ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου και κλονίζει με καυγάδες, προβλήματα και ρήξεις την ζωή των Ταύρων, Σκορπιών, Λεόντων και Υδροχόων του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ: Τα άστρα, Κριέ, δρομολογούν ταχύτερα τις υποθέσεις σου, που παρουσιάζουν μεγάλη στασιμότητα εδώ και καιρό. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να προχωρήσεις στα επίπεδα που επιθυμείς και ν’ αλλάξεις όσα σε δυσαρεστούν, καθώς πιέζουν την καθημερινότητά σου. Υπάρχουν προοπτικές για καθοριστικές αλλαγές με μελλοντικά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξε σήμερα υπομονή και ψυχραιμία, Ταύρε, για ν’ αποφύγεις τα εμπόδια που σου παρουσιάζονται. Δε χρειάζεται να πιέσεις οποιονδήποτε για να αναλάβει ευθύνες που δεν επιθυμεί, καθώς αυτό δεν έχει αποτελεσματικότητα. Ασχολήσου με την προσωπική σου ζωή κι άφησε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Είναι πολύ πιθανόν, Δίδυμέ μου, κάποιος πολύ δικός σου άνθρωπος να χρειάζεται τη στήριξή σου κι εσύ να μην το γνωρίζεις. Το τελευταίο διάστημα, οι απαιτήσεις της καθημερινότητας σ’ έχουν απομακρύνει από τα’ αγαπημένα σου πρόσωπα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να σε πλησιάσουν. Προσπάθησε να επανέλθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιες υποθέσεις που σε απασχολούν, Καρκίνε, δρομολογούνται τώρα με επιτυχία και οι συμφωνίες που προκύπτουν, αποδεικνύονται ιδιαίτερα θετικές για σένα. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη και δικαιώνει κάθε προσπάθειά σου. Μη χαλαρώσεις τη στάση σου και μη δεχτείς κάποιο συμβιβασμό.

ΛΕΩΝ: Το κοινωνικό σκηνικό, Λέων μου, σήμερα περιλαμβάνει εντάσεις, διαπληκτισμούς, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που δυσκολεύουν κάθε ρεαλιστική αντίληψη. Κράτα χαμηλότερους τόνους και προς το παρόν απόφυγε τις πολλές συναναστροφές. Αργότερα, μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα ταξίδι σε κοντινό προορισμό, Παρθένε, γίνεται αφορμή μιας ευχάριστης συνάντησης που αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο. Ο δρόμος της ευτυχίας ποτέ δεν φαίνεται από την αρχή, οπότε χαλάρωσε και φρόντισε να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Μια νέα φιλία ξεκινά στη ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ: Εξηγήσεις που περίμενες, Ζυγέ, έρχονται σε σένα, με εντελώς τυχαίο τρόπο. Δε μπορείς παρά να αποδεχτείς την πραγματικότητα και να πάψεις να κάνεις απανωτές κινήσεις που πέφτουν στο κενό. Η ευτυχία θα έρθει χωρίς κάποια προσπάθεια, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, την οποία όμως ακόμη δεν γνωρίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η δημιουργικότητά σου, Σκορπιέ, είναι σε έκσταση κι εντυπωσιάζεις. Μεταξύ πολλών πιθανών αποδεκτών, λαμβάνεις μια πρόταση για συνεργασία από ένα πρόσωπο, που μόλις γνώρισες. Μη βιαστείς να πεις κάτι που θα σε δεσμεύσει. Αν δεν θέλεις να πάει χαμένη η ευκαιρία, δράσε με ώριμη σκέψη κι ακολούθησε το ένστικτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εκπληκτική ταχύτητα των εξελίξεων, Τοξότη μου, σε δυσκολεύει να τις ακολουθήσεις. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς περισσότερο και να χρησιμοποιήσεις όλες σου τις ικανότητες για να εναρμονιστείς. Να είσαι σε επιφυλακή, καθώς παραμονεύουν μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζονται εντελώς ξαφνικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξε περισσότερη υπευθυνότητα, Αιγόκερέ μου, και φρόντισε να μην πιέζεις τους άλλους για να πάνε τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Πολλές φορές, αν κάτι τελικά δε γίνεται, αποδεικνύεται καλύτερη εξέλιξη, παρόλο που το επιθυμούσαμε. Χαλάρωσε κι άφησε από ‘δω και στο εξής τις κατάλληλες συνθήκες να δρομολογηθούν στην καθημερινότητά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιοι σου ρίχνουν ευθύνες, Υδροχόε μου, και προσπαθούν να σε κατηγορήσουν για δικά τους λάθη. Φυσικά δεν τα καταφέρνουν, κι αντίθετα, ένα υψηλά ιστάμενο πρόσωπο ασχολείται μαζί σου περισσότερο κι έτσι δικαιώνεσαι. Άφησε το χρόνο να κυλήσει ήσυχα και δε θα χάσεις. Η επιτυχία έρχεται!

ΙΧΘΥΣ: Η καλή δουλειά που έκανες σε όλα τα επίπεδα, Ιχθύ, τώρα φέρνει ωραία αποτελέσματα, που σε χαροποιούν ιδιαίτερα. Είναι η πρώτη φορά που οι πράξεις σου προήλθαν αποκλειστικά από δικές σου αποφάσεις κι οι ευθύνες που πήρες, σε δικαιώνουν. Απόλαυσε, λοιπόν, περισσότερο τη χαρά αυτή.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 26/06

Σχετικά άρθρα