Σημείο G: Δύο στάσεις για οργασμό από… άλλο πλανήτη!

Άσχετα με τους… μύθους που κυκλοφορούν εκεί έξω, το σημείο G στη γυναίκα υπάρχει και είναι και πολύ αποτελεσματικό αναφορικά με το επίπεδο του οργασμού που επιτυγχάνεται άπαξ και ο καλός σου ή εσύ η ίδια καταφέρεις να το πετύχεις.

Το μυστικό, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι τόσο ο ερεθισμός του κόλπου που θα έχει προηγηθεί, αλλά και η τάση που θα εφαρμόσετε μιας και η εξίσωση σωστή στάση + καλή γωνία πέους = οργασμός.

Εάν, λοιπόν, θέλεις κι εσύ κάθε φορά να πετυχαίνεις το σημείο G σου και να… σηκώνεις τη γειτονιά στο πόδι με τις φωνές σου, τότε εφάρμοσε τις δύο παρακάτω στάσεις για εγγυημένα αποτελέσματα.

Η “γερμένη καβαλάρισσα”

Πρόκειται για την κλασική στάση της γυναίκας από πάνω, μόνο που χρειάζεται μια μικρή κίνηση από σένα ώστε το πέος του καλού σου να «χτυπήσει» κατευθείαν το σημείο G. Όπως βρίσκεσαι επάνω στον σύντροφό σου, γείρε ελαφρά την πλάτη σου προς τα πίσω. Με την κίνηση αυτή, το σημείο G σου βρίσκεται ακριβώς επάνω στο πέος του, οπότε δεν θα χρειαστείς και πολλά δευτερόλεπτα για να φτάσεις σε οργασμό.

To “καροτσάκι”

Εδώ έχουμε μια παραλλαγή της στάσης «στα τέσσερα». Σίγουρα, ειδικά εάν είσαι και φίλη αυτής εδώ της στήλης, θα ξέρεις πώς να την εφαρμόσεις. Στηρίζεσαι στα γόνατα και χαμηλώνεις την κοιλιά σου προς το στρώμα ώστε τα οπίσθιά σου να σηκωθούν στο αέρα για καλύτερη διείσδυση του καλού σου. Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι ο σύντροφός σου, καθώς έχει πάρει θέση από πίσω σου, κρατώντας σε από τη λεκάνη να σε σπρώχνει προς το μέρος του, κολλώντας σε επάνω του. Με λίγη προσπάθεια ο εντοπισμός του σημείου G θα είναι γεγονός.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα