Φιορίτα Πουλακάκη

Η Φιορίτα Πουλακάκη, χειρουργός μαστού στα νοσοκομείο «Αττικόν» και  «Metropolitan»,αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 1996.

Ειδικεύθηκε ως γενικός χειρουργός στο «Αρεταίειον» (1998έως το 2004) και ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας τον Δεκέμβριο του 2001.

Με την ολοκλήρωση της ειδικότητάς της ως γενικός χειρουργός τον Ιούνιο του 2004, συνέχισε την εκπαίδευσή της στη χειρουργική μαστού στην κλινική μαστού του St Mary’s Hospital, στο Λονδίνο. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα ξεκίνησε τη συνεργασία της με τη Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του «Αττικόν», κατέχοντας τον τίτλο Λέκτορα, ενώ από το Φεβρουάριο του 2007 έχει δημιουργήσει το δικό της Τμήμα Μαστού στο Metropolitan.

Το Σεπτέμβριο του 2011, στη Στοκχόλμη, έλαβε το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Χειρουργικής του Μαστού (European Board of Surgical Qualification on Breast Surgery –EBSQ). Είναι μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Καρκίνου του Μαστού.

Φιορίτα Α. Πουλακάκη
Χειρουργός Μαστού
[email protected]
www.poulakaki.gr

Σχετικά άρθρα