Κερδίστε το βιβλίο «30+1 Τρόποι για να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο µε τα Παιδιά σου» από τις Εκδόσεις iWrite

To boro.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις iWrite δίνουν τη δυνατότητα σε 2 αναγνώστες να κερδίσουν το βιβλίο «30+1 Τρόποι – για να Περνάς Ποιοτικό Χρόνο µε τα Παιδιά σου» της Άντρη Χαϊράλλα.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο

30+1-tropoi- iwrite

30+1 λόγοι αγάπης και αλήθειας.
30+1 τρόποι για να είσαι δίπλα στα παιδιά σου.
30+1 εύκολοι και ευχάριστοι τρόποι, για να περνάς καθημερινά ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σου, να διασκεδάζετε, πότε παίζοντας και πότε συζητώντας, πότε ανακαλύπτοντας και πότε δημιουργώντας.

Κατά τη διάρκεια των «πειραμάτων» μου, αντιλήφθηκα πως η σχέση που μπορείς να χτίσεις με τα παιδιά σου μέσω του παιχνιδιού είναι ανεκτίμητης αξίας και σπουδαιότητας. Για το λόγο αυτό, σε κάθε πρόταση από τους 30+1 τρόπους που αναπτύσσω σ’ αυτό το εγχειρίδιο για γονείς, παραθέτω και τον τρόπο με τον οποίο βοηθά η καθεμιά από τις 30+1 προτάσεις μου στη διαμόρφωση και εξέλιξη του παιδιού, καθώς και στην ανάπτυξη των σχέσεων των παιδιών – αδερφιών μεταξύ τους, αλλά και της σχέσης τους μαζί σου.

Όλες οι ιδέες που αναφέρω στο παρόν βιβλίο έχουν δουλέψει με επιτυχία για μένα και τις αγάπες μου και είμαι σίγουρη πως το ίδιο, αν όχι και καλύτερα, θα έχουν και για σένα πολύ όμορφα, χαρούμενα και θετικά αποτελέσματα.

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

antri-chairallaΗ Άντρη Χαϊράλλα γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983 στη Λευκωσία, όπου διαμένει μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας. Είναι Συγγραφέας, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Κλινική Υπνοθεραπεύτρια. Όντας ειδική στην Αυτο-βελτίωση, την Προσωπική Εξέλιξη και την Επίτευξη Στόχων, έχει ως όραμά της να διδάξει εργαλεία και τεχνικές προσωπικής ανέλιξης κι επιτυχίας σε όλους.

Από τις εκδόσεις iWrite κυκλοφορεί το μυθιστόρημα «Αναστασία, Παλεύοντας με τη Σχιζοφρένεια» και τα βιβλία προσωπικής ανάπτυξης «Ημερολόγιο Ευγνωμοσύνης και Οραμάτων» και «Θετική Μεταδοτικότητα». Σε ψηφιακή μορφή κυκλοφορεί το βιβλίο «Αγαπώ κι Ευγνωμονώ».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό της www.thetiki-metadotikotita.com ή να της γράψετε στο email [email protected]

 

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, επιλέγοντας τον σωστό διαγωνισμό, αφού πρώτα διαβάσετε τους όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του boro.gr. 

 

 

Σχετικά άρθρα