Γιώργος Πρίντεζης: Παντρεύτηκε ο… γόης των παρκέ-Παραλίγο τενίστας, ο “Πριντ” βίωσε την απόλυτη δόξα και μια τραγική απώλεια…

Ο γυναικείος πληθυσμός που αρέσκεται να χαζεύει αθλητικά κορμιά και ωραίους άνδρες σίγουρα… θρηνεί εδώ και λίγες μέρες την απώλεια του Γιώργου Πρίντεζη.  Όχι, προς Θεού, δεν έπαθε κάτι ο άνθρωπος, αλλά πλέον δεν ανήκει στην κατηγορία των εργένηδων, αλλά σε αυτή των νυμφευμένων, καθώς έκανε (και) τον θρησκευτικό του γάμο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Στέλλα Κωστοπούλου.

Να ζήσετε @pripripri15

A post shared by George printezis fan page (@georgeprintezisfan) on

Μαζί με τον θρησκευτικό του γάμο, ο «Πριντ» και η Στέλλα βάφτισαν και την εντός έτους κορούλα τους, παρουσία πολλών καλεσμένων από τον χώρο του αθλητισμού.

Ποιος είναι, όμως, ο… υπαρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού που έχει χαρίσει στους οπαδούς των Πειραιωτών «θρυλικές» στιγμές; Γεννημένος το 1985, είναι βέρος Μπραχαμιώτης, αφού ποτέ του δεν έφυγε από την περιοχή που έζησε ως παιδί και τώρα ζει με τη δική του οικογένεια πλέον.

Σημαντικός πάντως είναι και ο δεσμός του με τη Σύρο, όπου έζησε μέχρι τα πέντε του χρόνια.

Τρελός, Ολυμπιακός και… τενίστας

Από μικρός… τρελαμένος με τον Ολυμπιακό, ο Πρίντεζης μόνο στα όνειρά του θα φανταζόταν ότι μια μέρα θα ζούσε μεγαλεία και δόξα με την ομάδα της καρδιάς του και μάλιστα στα γήπεδα του… τένις. Ναι, όπως ακούσατε… Κι αυτό γιατί ο νεαρός ακόμα Γιώργος αρχικά στράφηκε στο τένις, θεωρώντας ότι ήταν το άθλημα που τον κάλυπτε. Φύσει, όμως, κοινωνικός χαρακτήρας δεν άντεξε και πολύ τη μοναξιά της ρακέτας και γρήγορα το έριξε στο ποδόσφαιρο, όπου είχε την ευκαιρία να είναι μαζί με τα φιλαράκια του.

Έπαιζε τερματοφύλακας, όμως το ύψος που πήρε δεν τον βόλευε και πολύ με αποτέλεσμα να στραφεί (ευτυχώς) στο μπάσκετ. «Μόλις έπιασα την πορτοκαλί μπάλα, την ερωτεύτηκα και από τότε δεν την αποχωρίστηκα ποτέ», είχε πει ο ίδιος σε συνέντευξή του. Στην γειτονιά του ακόμα θυμούνται την μητέρα του να βγαίνει στο μπαλκόνι του σπιτιού τους για να τον φωνάξει να μαζευτεί επιτέλους από το γήπεδο του μπάσκετ, όπου έμαθε τι θα πει ντριμπλα, ασίστ, ριμπάουντ…

#summer #friends #tbt

A post shared by George printezis fan page (@georgeprintezisfan) on

Ο Γιώργος ξεχωρίζει με τη φανέλα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου και οι μεγάλες ομάδες δεν μένουν ασυγκίνητες από το πολύπλευρο ταλέντο του. Έτσι σε ηλικία μόλις 16 ετών υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ολυμπιακό και το μαγικό ταξίδι της ζωή του ξεκινάει. Δεν ήταν, όμως, όλα ρόδινα για τον Γιώργο από την αρχή. Μαθητής ακόμα, είναι υποχρεωμένος να παρακολουθεί κανονικά τα μαθήματά του, τουλάχιστον για να τελειώσει το σχολείο.  Συνεπής, πάντως, ως μαθητής έκανε ακόμα και ιδιαίτερα στα φιλολογικά για να μην αφήσει σχολικές εκκρεμότητες και δεν μπορέσει να αφοσιωθεί στο αγαπημένου άθλημα, που πλέον έχει γίνει το επάγγελμά του.

#weareolympiacos

A post shared by George printezis fan page (@georgeprintezisfan) on

Χαρακτηριστική είναι η ατάκα μια καθηγήτριάς που του έκανε ιδιαίτερα, που έλεγε ότι σταματούσε κάτω από την πολυκατοικία της ένα πολυτελές αυτοκίνητο και όλοι έβλεπαν με έκπληξη να βγαίνει από μέσα ένα ψιλόλιγνο παιδί που ήτα δεν ήταν 18 χρονών.

Τα χρόνια περνάνε και ο Γιώργος δεν βλέπει… άσπρη μέρα στον Ολυμπιακό. Πέφτει και πάνω σε δύσκολες εποχές για την ομάδα, οι διοικούντες την οποία λόγω των απανωτών στραπάτσων από τον «αιώνιο» αντίπαλο, Παναθηναϊκό που πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνουν συνεχώς αλλαγές στην ομάδα με αποτέλεσμα ο Πρίντεζης να μην μπορεί ν βρει σταθερή θέση. Έτσι τη σεζόν 2006-2007 παίζει δανεικός σε μικρότερη ομάδα ενώ, για ακόμα μια φορά το 2009 αποφασίζει να φύγει από τον Ολυμπιακό για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο δύσκολο πρωτάθλημα της Ισπανίας. Μάλιστα, ενδεικτική τη αγάπης του για τον Ολυμπιακό είναι κα το γεγονός ότι αν και έγινε ντραφτ από ομάδα του ΝΒΑ, του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και τον Πειραιά. Το 2011 επιστρέφει στον Ολυμπιακό για τον οδηγήσει, επιτέλους, σε κατακτήσεις τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μια Playmate στο πλευρό του

Όπως είπαμε, όμως από την αρχή, ο Γιώργος… δεν είναι πονηρός, αλλά ένας πολύ γοητευτικός άνδρας που, όσο περνάνε τα χρόνια αρέσει όλο κα περισσότερο στον γυναικείο πληθυσμό. Κι ενώ όλοι θα περίμεναν να έχει μια… στρατιά από γυναίκες στο παλμαρέ του, ίσα-ίσα που ο Πρίντεζης είναι πολύ σταθερός στις σχέσεις του. Η Βιβή Τσιάμη, το γνωστό μοντέλο, ήταν η πρώτη μακροχρόνια σχέση του που μέτρησε 5 ολόκληρα χρόνια, χωρίς όμως τελικά να καταλήξει σε γάμο. Αν και μεγαλύτερή του, η Playmate του 2003 πάντα μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για την σταθερότητα και την ωριμότητα του Γιώργου, με τον οποίο μάλιστα συζητούσαν ακόμα και το ενδεχόμενο να παντρευτούν.

Η μοίρα, όμως δεν τους ήθελε μαζί και τον Φεβρουάριο του 2016 το ζευγάρι χωρίζει χωρίς κανένας από τους δύο να μιλά για τον λόγο που αυτό συνέβη. Οι εικασίες και τα σενάρια πολλά χωρίς όμως να ξέρει κανείς εάν τελικά αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο κλείστηκαν αρκετά στον εαυτό τους, επηρεασμένοι από το γεγονός ότι η σχέση τους έληξε μάλλον άδοξα. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στο σκάφος του είχε δώσει το όνομα «Βιβή»!

#family #babygirl #happywomenday

A post shared by George printezis fan page (@georgeprintezisfan) on

Για τον Γιώργο, όμως, δεν άργησε να έρθει πάλι ο έρωτας στη ζωή του, στο πρόσωπο της Στέλλας Κωστοπούλου, της γυναίκας που τελικά παντρεύτηκε και έγινε και μητέρα του παιδιού του. Φοιτήτρια της Φιλολογίας η πανέμορφη Στέλλα γνωρίστηκε με τον Γιώργο κάπου στα στέκια των Νοτίων Προαστείων και δεν άργησαν να γίνουν αυτοκόλλητοι. Ο ερχομός της κορούλας τους επισφράγισε την αγάπη τους, που πλέον έχει επισημοποιηθεί και με τα δεσμά του γάμου.

Η απώλεια που τον σημάδεψε

Όμως, δύο περίπου χρόνια πριν, ο Γιώργος Πρίντεζης βίωσε τη μεγαλύτερη απώλεια για κάθε άνθρωπο, μιας και πέθανε ο πολυαγαπημένος του πατέρας, Ιωσήφ, «χτυπημένος» στα 63 του χρόνια από την «επάρατο νόσο», που δεν του άφησε πολλά περιθώρια ελπίδας. Ο Γιώργος έβλεπε τον πατέρα του να «φεύγει» από τη ζωή, χωρίς όμως να λυγίσει στις δημόσιες εμφανίσεις του. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τον χαμό του πατέρα του αγωνίστηκε και διακρίθηκε σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Αυτός είναι και ο λόγος που η κορούλα του βαφτίστηκε Ζοζεφίνα, παίρνοντας το όνομα του παππού της που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

Καλό Πάσχα σε όλους!!!

A post shared by George printezis fan page (@georgeprintezisfan) on

Εκτός, όμως, από το μπάσκετ ο Γιώργος έχει και ένα άλλο όχι και τόσο κρυφό ταλέντο: Τη μουσική. Κολλημένος με την κιθάρα από μικρός και επηρεασμένος από το γεγονός ότι έζησε και λίγο στη Σύρο, ο Πρίντεζης όποτε βρίσκει ευκαιρία πιάνει το μικρόφωνο για να πει ένα τραγούδι, πάντα λαϊκά, ή το μπουζούκι που έχει έφεση για να παίξει κάποιον σκοπό. Επίσης, μεγάλο είναι και το δέσιμό του με τη Σύρο, όπου κάθε χρόνο διοργανώνει ένα τουρνουά μπάσκετ και όπου πέρυσι είχε κάνει μια… επεισοδιακή πρόταση γάμου στην καλή του, αφού αμέσως μετά οι φίλοι και συμπαίκτες του τον πέταξαν στη θάλασσα!

Σχετικά άρθρα