Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 27/06

Δυστυχώς οι ρήξεις δεν σταματούν για τους Παρορμητικούς του 1ου δεκαημέρου! Ο Ήλιος σε Αντίθεση με τον Κρόνο, φέρνει προβλήματα, δυσκολίες, εμπόδια και άσχημες ρήξεις στην διαπροσωπική μας ζωή…

ΚΡΙΟΣ: Χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σε βασανίζει, Κριέ μου, η συμπεριφορά σου το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή σου, καθώς και των γύρω σου. Προσπάθησε να δείξεις αντικειμενικότητα, αφού μπορεί να μην έχεις τη μεγαλύτερη εύνοια της τύχης, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα. Φέρσου ανάλογα, λοιπόν, και μην προκαλείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Το κοινωνικό σου περιβάλλον, Ταύρε, σε αποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο, σε στηρίζει ψυχολογικά και σ’ ενθαρρύνει σε νέα βήματα. Φρόντισε να αναπτύξεις περισσότερο το δημιουργικό σου κομμάτι και η κοινωνική αποδοχή θα μετατραπεί σε χαρά, για σένα και τ’ αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, Δίδυμε, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρίσκεσαι. Τώρα, θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους, στις δικές σου ανάγκες. Πρέπει βέβαια να έχεις θετικότητα και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία, οπότε προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία πρόταση δέχεσαι, Καρκίνε, εκεί που δεν το περιμένεις, γεγονός που σ’ αναγκάζει να απευθυνθείς για πληροφορίες σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι και τόσο. Επεξεργάσου αρκετά τα στοιχεία και πρόσεξε πολύ καλά πως θα απαντήσεις, ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.

ΛΕΩΝ: Η καλλιτεχνική σου ευαισθησία, Λέων, ξεδιπλώνεται τώρα με δημιουργικό τρόπο και το αποτέλεσμα ξαφνιάζει ευχάριστα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μη διστάσεις να επωφεληθείς δημιουργώντας κάτι, που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σ’ ενδιαφέρουν κι η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βαριέσαι εύκολα, Παρθένε μου, ό,τι κι αν κάνεις, και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς, κάτι που απογοητεύει τους γύρω σου. Είναι πια καιρός να πράξεις με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, πάνω σ’ ένα πλάνο που θα δημιουργήσεις εσύ κι όχι οι άλλοι. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένο μπορούν να σε κάνουν οι πραγματικά δικές σου επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Πολλές καθυστερήσεις κι εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου, Ζυγέ μου, σ’ εξουθενώνουν και χάνεις το κουράγιο και την ενεργητικότητά σου. Η κακή σου διάθεση μπορεί τώρα να βελτιωθεί, αν προσθέσεις στο ημερήσιο πρόγραμμά σου κάποιο σπορ η λίγη ώρα σε μια ενεργητική ενασχόληση Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Σύντομα, η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή, Σκορπιέ, ν’ ασχοληθείς σοβαρά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Πάψε να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου για το πόσο καλά είσαι κι εστίασε στον εαυτό σου και στο πως πραγματικά νιώθεις, βάζοντας στόχο το να βελτιώσεις την προσωπική σου ισορροπία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το μεγάλο σου ταλέντο, Τοξότη μου, να γίνεσαι πάντα το επίκεντρο των καταστάσεων κερδίζοντας διαρκώς την απόλυτη προσοχή των άλλων, πρέπει να περιοριστεί. Διαφορετικά, θα αισθανθείς πως κάποιοι αρχίζουν να αναθεωρούν την άποψή τους, καθώς και τη στάση τους προς το πρόσωπό σου. Άλλωστε, αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη δεν είναι απλώς ν’ ασχολούνται μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεκίνησε τώρα να γραφτείς σε γυμναστήριο, Αιγόκερε, να επισκεφτείς ένα διαιτολόγο ή κάποιο ινστιτούτο αισθητικής. Το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους γύρω σου και θ’ απογειώσει τη διάθεσή σου. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου, τακτοποίησε τη ντουλάπα σου κι έτσι θα διαπιστώσεις, ότι η βελτίωση του εαυτού σου είναι πολύ ευκολότερος στόχος από όσο σκεφτόσουν και δεν τολμούσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα τεράστιο βάρος από υποχρεώσεις, Υδροχόε μου, σε ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό, γεγονός που σε γεμίζει άγχος, βλάπτοντας μακροπρόθεσμα την διάθεσή σου. Δυστυχώς, τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε πάρε μια βαθειά ανάσα κι οργανώσου, ήρεμα αυτή τη φορά και με σκοπό ν’ αντέξεις, παραμένοντας υγιής. Η οικογένειά σου ευτυχώς σε στηρίζει όσο μπορεί.

ΙΧΘΥΣ: Η απόλυτη συγκέντρωσή σου στην πορεία των προσωπικών σου στόχων, Ιχθύ, οδηγεί σε επιτυχία και σε βοηθάει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις και καταφέρνεις να εκμεταλλευθείς μία μεγάλη ευκαιρία με αποτελεσματικό τρόπο. Το αποτέλεσμα σε δικαιώνει και σου επιτρέπει να βελτιώσεις αισθητά τη ζωή σου.

 

Πηγή: oroskopos.gr

 

Δείτε επίσης:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 27/06

Σχετικά άρθρα