Αρχική / Ειδικοί / Ψυχίατροι / Γιώργος Φλώρος
Γιώργος Φλώρος  thumbnail

Γιώργος Φλώρος

Ψυχίατρος 2310280781

georgefloros@gmail.com


Ο Δρ. Γεώργιος Φλώρος είναι ειδικός Ψυχίατρος, Διδάκτορας του τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ με θέμα "Διερεύνηση ψυχιατρικής συμπτωματολογίας σε φοιτητικό πληθυσμό που προβαίνει σε υπέρμετρη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών και Διαδικτύου". 
Έχει παρακολουθήσει το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψυχοθεραπείας της Β' Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του ΑΠΘ καθώς και διετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις γνωστικές θεραπείες της Ελληνικής Εταιρείας Έρευνας της Συμπεριφοράς, με εφαρμογή των οποίων διαχειρίζεται κλινικές περιπτώσεις κατάθλιψης, άγχους, ψυχαναγκασμών και εμμονών, φοβιών και προβλημάτων συνδεδεμένων με τη λήψη τροφής.  Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και εξ αποστάσεως με χρήση τηλεφώνου ή Skype.
Εξειδικεύεται σε περιπτώσεις υπερβολικής ενασχόλησης – εθισμού σε Η/Υ και Διαδίκτυο προσφέροντας εξειδικευμένα προγράμματα θεραπευτικής παρέμβασης, συμβουλευτικής οικογενειών και προώθησης εναλλακτικών δραστηριοτήτων στο στόχο επανασύνδεσης με την πραγματική ζωή, μακριά και πέρα από την εικονική πραγματικότητα, με παράλληλη λελογισμένη χρήση των τεχνολογικών μέσων, όπως απαιτείται από τη σύγχρονη κοινωνία. Εποπτεύει τη λειτουργία της Συμβουλευτικής Υπηρεσίας φοιτητών Α.Π.Θ προς αντιμετώπιση της παθολογικής χρήσης Η/Υ και Διαδικτύου και είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο.
 

 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X