Το καλύτερο αντηλιακό που έχω χρησιμοποιήσει!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να νιώθουμε το δέρμα μας ενυδατωμένο και λαμπερό, να διατηρούμε τη φρεσκάδα του και να το προστατεύουμε ενάντια στις ρυτίδες και την αφυδάτωση.

Στη χώρα μας ο ήλιος είναι δυνατός και όσο καλό και αν μας κάνει, φτιάχνοντας τη διάθεσή μας, τόσο επικίνδυνος είναι κυρίως για το δέρμα μας.

Ακόμη και λίγα λεπτά την ημέρα έκθεσης στον ήλιο, χωρίς προστασία, είναι αρκετά για να προκληθούν σημαντικές αλλοιώσεις στο δέρμα. Η μεγαλύτερη απειλή από τον ήλιο είναι η γήρανση του δέρματος, γνωστή ως φωτογήρανση.

Ποια είναι τα σημάδια της φωτογήρανσης που εμφανίζονται σταδιακά στην επιδερμίδα μας;

Όταν οι υπεριώδεις ακτινοβολίες εισχωρήσουν στο δέρμα μας, μειώνουν σταδιακά την ελαστικότητά του και προκαλούν χαλάρωση. Παράλληλα, η αφυδάτωση που προκαλεί ο ήλιος, οδηγεί στην απώλεια του κολλαγόνου και τη δημιουργία των ανεπιθύμητων ρυτίδων. Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο μπορεί ακόμα να προκαλέσει δυσχρωμίες ή και καφέ κηλίδες.

Και όλα αυτά γιατί αμελούμε να βάζουμε αντηλιακό!!

Κάθε καλοκαίρι αναζητάμε το καλύτερο αντηλιακό για εμάς και τα παιδιά μας.

Φέτος αναζητώντας το καλύτερο προϊόν στην αγορά και γνωρίζοντας τους βασικούς κανόνες για τη σωστή επιλογή του, κατέληξα και πάλι στα αντηλιακά Frezyderm Velvet Sunscreen για το σώμα και για το πρόσωπο, παραμένοντας σταθερή εδώ και πολλά χρόνια στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Και αυτό γιατί είναι ίσως το καλύτερο αντηλιακό που έχω ποτέ χρησιμοποιήσει!

Ανοίγοντας τη συσκευασία, για να νιώσετε την υφή, καταλαβαίνετε αμέσως την ποιότητά του! Και αυτό θα είναι μεγάλη έκπληξη και για σας!

Είναι προϊόν καινοτόμο! Θα νιώσετε το βελούδινο άγγιγμά του, χωρίς καμία λιπαρότητα, μια ανάλαφρη υφή, με ματ όψη, σαν να μη σας άγγιξε τίποτα!

Έτσι εξηγείται η φήμη του! 

Η καινοτομία του συγκεκριμένου αντηλιακού, η second skin technology απορροφά τη λιπαρότητα και το σμήγμα και δεν αφήνει λευκό υπόλειμμα!

Όσο για την αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, τη Sun Screen Color Velvet μπορεί να αντικαταστήσει το make up μου προσφέροντας στο δέρμα μου ένα ομοιόμορφο και ανάλαφρο χρωματικό αποτέλεσμα, σαν να μην φορώ τίποτα και να μην χρειάζομαι καθόλου μακιγιάζ.

Και όλα αυτά από μια ελληνική εταιρεία, τη Frezyderm, που δίκαια έχει κατακτήσει την ελληνική και όχι μόνο αγορά!

https://www.youtube.com/watch?v=rWny5kUCoLw&t=1s

Σχετικά άρθρα