Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Γυναικολόγοι / Αλέξανδρος Τζεφεράκος
Αλέξανδρος Τζεφεράκος thumbnail

Αλέξανδρος Τζεφεράκος

Μαιευτήρας – γυναικολόγος 

τηλ: 210 4121670

Ο κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος είναι μαιευτήρας – γυναικολόγος, συντονιστής της «Μονάδας Γονιμότητας» στο μαιευτήριο «ΡΕΑ». Αποφοίτησε το 1981 από την Ιατρική Σχολή Αθηνών και μια δεκαετία αργότερα ολοκλήρωσε έπειτα από τη στρατιωτική του θητεία, το αγροτικό του και την ειδίκευσή του στη γυναικολογία και τη μαιευτική. Είναι ένας από τους πρώτους γιατρούς στην Ελλάδα που έλαβε άδεια εκτέλεσης υπερηχογραφημάτων στην Μαιευτική και Γυναικολογία από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας κατόπιν κατάρτισης στη Βρετανία. Επί σειρά ετών συνεργάστηκε με το μαιευτήριο «ΜΗΤΕΡΑ» όπου δημιούργησε και διεύθυνε τμήμα κολπικών υπερήχων καθώς και Τμήμα εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το 2011 με τους συνεργάτες του ιδρύουν παράλληλα και δεύτερη «ΜΟΝΑΔΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ» στο μαιευτήριο «ΛΗΤΩ» .

Πλέον συμμετέχει στη Μονάδα γονιμότητας και εξωσωματκής γονιμοποίησης στο μαιευτήριο «ΡΕΑ» με ένα εργαστήριο που βρίσκεται στην αιχμή της σύγχρονης τεχνολογίας και συνεργάτες εμβρυολόγους γυναικολόγους από τους πλέον αναγνωρισμένους στον χώρο της γονιμότητας. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερα από 200 Ελληνικά και Διεθνή συνέδρια και ειδικά σεμινάρια Γυναικολογίας , Εξωσωματικής γονιμοποίησης και Λαπαροσκοπικής – Υστεροσκοπικής χειρουργικής και έχει κάνει πάνω από 150 δημοσιεύσεις , παρουσιάσεις μελετών και ομιλίες σε ειδικά θέματα Υπογονιμότητος , Εξωσωματικής γονιμοποίησης , Υπερήχων , Κολποσκοπήσεων, Υστεροσκόπησης και Λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X