Αυνανισμός: Απλές συμβουλές για να τον τελειοποιήσεις!

Από τις πιο φυσιολογικές ερωτικές δραστηριότητες μιας γυναίκας είναι και ο αυνανισμός, δηλαδή η ενασχόληση με τον εαυτό της και με το σώμα της.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η γυναίκα μέσα από τον αυνανισμό λυτρώνεται, αφού όχι μόνο απενοχοποιείται καθώς αγγίζει το σώμα της και κυρίως τα γεννητικά της όργανα, αλλά ερεθίζεται τόσο πολύ που φτάνει πιο εύκολα στον πολυπόθητο οργασμό.

Εάν, πάντως, ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που αυνανίζονται διαρκώς, αλλά δεν έχουν φτάσει στο αποτέλεσμα που θέλουν (δηλαδή τον έντονο οργασμό), καλό θα είναι να διαβάσεις παρακάτω μερικά απλά και καλά… κόλπα για να τελειοποιήσεις τον αυνανισμό σου και να φτάσεις σε απίστευτα οργασμικά επίπεδα.

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου

Την ώρα που αυνανίζεσαι δοκίμασε να κρατήσεις έναν καθρέφτη ώστε να βλέπεις το αιδοίο σου. Με τον τρόπο αυτό θα ερεθιστείς περισσότερο και κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις πολύ έντονο και απολαυστικό οργασμό.

Φτιάξε κλίμα

Για να πας τον αυνανισμό σου σε… άλλο επίπεδο καλό θα είναι να φτιάξεις λίγο και το κλίμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα που θα σε βάλει για τα καλά στο κλίμα. Έτσι και θα χαλαρώσεις, οπότε είναι σίγουρο ότι θα «τελειώσεις»!

Συγκεντρώσου

Το… μυστικό στον οργασμό μέσω του αυνανισμού είναι η συγκέντρωση. Επειδή οι γυναίκες έχουν την τάση να ασχολούνται με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καλό θα είναι την ώρα που επιλέγεις να αυνανιστείς να ασχοληθείς μόνο με το συγκεκριμένο θέμα.

Ζήσε τη φαντασίωσή σου

Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσεις σε οργασμό κατά τη διάρκεια του αυνανισμού σου είναι να «ζήσεις» τη φαντασίωσή σου. Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της… προτιμήσεις, οπότε για να φτάσεις σε οργασμό μην διστάσεις να κάνεις τη φαντασίωσή σου πραγματικότητα.

Βάλε λιπαντικό

Αν και ο κόλπος σου έχει την… ικανότητα να αυτολιπαίνεται, μπορεί λόγω του άγχους σου ή για κάποιον άλλο λόγο να μην έχει τη λίπανση που θέλεις για να μπορέσεις να φτάσεις σε οργασμό. Καλό θα είναι να βάλεις λιπαντικό αρκετό, ώστε να μην πονάει η κλειτορίδα σου κατά την ενασχόλησή σου μαζί του.

Άλλαξε τεχνική

Το ότι αυνανίζεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι καινούριο. Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν διάφορες τεχνικές. Μπορείς να αλλάξεις τα δάχτυλα που χρησιμοποιείς ή ακόμα και να βάλεις ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σου, ώστε να υπάρχει τριβή με τον κόλπο σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα