Γυναικεία εκσπερμάτωση: Μύθος ή πραγματικότητα το squirting;

Πολλές φορές σε συζητήσεις με τις φιλενάδες σου ή ακόμα και με τον καλό σου είναι πολύ πιθανό να έχει πάει το θέμα στη γυναικεία εκσπερμάτωση, ευρύτερα γνωστή και ως squirting.

Για πολλές γυναίκες που δεν έχουν βιώσει το… θαύμα της γυναικείας εκσπερμάτωσης το όλο θέμα βρίσκεται κάπου στη σφαίρα της φαντασίας με την ύπαρξή του να αμφισβητείται έντονα.

Κι όμως… Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η γυναικεία εκσπερμάτωση, δηλαδή το squirting, υπάρχει και μάλιστα είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα. Όσες, πάντως, το έχουν βιώσει δεν διστάζουν να μιλήσουν για μια εξαιρετική εμπειρία που τους προσφέρει απίστευτη ηδονή, καθώς εκδηλώνεται σαν να πετάγεται ένα μικρό σιντριβάνι από μέσα τους, θυμίζοντας αρκετά τη διαδικασία της ούρησης.

Τι είναι και πώς γίνεται;

Τι είναι όμως το υγρό αυτό και από που προέρχεται; Σύμφωνα με τους επιστήμονες, πρόκειται για καθαρό υγρό και μάλιστα οι γυναίκες που κάνουν squirting δηλώνουν ότι τους συμβαίνει συχνά. Μέρος του υγρού φέρνει κάπως στη σύσταση των ούρων, χωρίς όμως να υπάρχει επιστημονική βεβαιότητα για αυτό.

Οι απόψεις διίστανται. Όπως αναφέρουν σχετικές έρευνες το υγρό αυτό προέρχεται από μικρούς αδένες που περιβάλλουν την ουρήθρα, χωρίς να είναι ούρα, όμως άλλοι επιστήμονες δεν διστάζουν να δηλώσουν με σιγουριά ότι τα υγρά αυτά είναι ούρα.

Η αλήθεια, όπως πάντα, είναι κάπου στη μέση. Ενώ, λοιπόν, κάποιες γυναίκες κατά την εκσπερμάτωση «πετάνε» ούρα κάποιες άλλες «πετάνε» απλό διαφανές υγρό.

Συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες;

Όχι, δεν συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες. Σχετικές έρευνες έχουν δείξει ότι εκσπερμάτωση βιώνει το 10% των γυναικών, όμως εάν δεν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών αυτών και το θέλεις πολύ, τότε σύμφωνα με τους σεξολόγους, υπάρχει τρόπος να μάθεις να το κάνεις. Μάλιστα, το 80% των γυναικών που το βίωσαν έστω και μια φορά στη σεξουαλική τους ζωή, δήλωσαν ότι ωφέλησε ιδιαίτερα τη σχέση με τον σύντροφό τους.

Παρακάτω θα βρεις μερικές καλές συμβουλές για να καταφέρεις να κάνεις squirting:

Βρες το σημείο G

Αν και δεν έχει μελετηθεί επαρκώς, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι μπορείς να εκσπερματώσεις εφόσον ερεθίσεις το σημείο G σου. Μπορείς να βρείτε το σημείο G σας κολλώντας ένα δάχτυλο στον κόλπο σας και κάνοντας μια κίνηση για να «τελειώσεις», ξέρεις ότι έχεις βρει το σημείο εάν αισθάνεσαι μια περιοχή μεγέθους αμυγδάλου με ρυτιδωμένο δέρμα.

Χρησιμοποίησε sex toy

Για να ερεθίσεις το σημείο G σου καλό θα είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιο σεξουαλικό βοήθημα, όπως έναν δονητή.

Ανέβα από πάνω

Την ώρα του σεξ, η ιδανική στάση για να ερεθίσεις το σημείο G και να κάνεις squirting είναι να είσαι εσύ από πάνω. Με τον τρόπο αυτό είναι ακόμα πιο άμεση η επαφή του πέους του με το συγκεκριμένο σημείο σου, ενώ εσύ ελέγχεις την ένταση και το βάθος της διείσδυσης.

Μην κρατηθείς

Επειδή η αίσθησή του είναι σαν να σου έρχεται να ουρήσεις μ μην φοβηθείς και σταματήσεις. Όπως επισημαίνουν οι ειδικοί, άλλωστε, ό, τι συμβαίνει και με τον οργασμό πρέπει να συμβεί και με την εκσπερμάτωσή σου, δηλαδή να τα δώσεις όλα.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα