Λιλιπούτειοι σεφ μαγειρεύουν ένα γευστικό brunch στο Μουσείο Γαστρονομίας

Λιλιπούτειοι σεφ… εν δράσει.

Οι ρόλοι αλλάζουν και τα παιδιά… μαγειρεύουν ένα γευστικό brunch για τους γονείς τους!

Μία ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους. Τα παιδιά μυούνται στις αξίες της υγιεινής διατροφής ενώ παράλληλα μεταμορφώνονται σε άξιους μάγειρες υπό την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών. Η εκδήλωση ξεκινάει με μία βόλτα στην Βαρβάκειο αγορά όπου τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους και τους παιδαγωγούς του Μουσείου, αγοράζουν φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Στη συνέχεια επιστρέφουν στο Μουσείο και τα παιδιά αποσύρονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους για να ξεκινήσουν την προετοιμασία του γεύματος. Με πολύ προσοχή, δημιουργικότητα και φυσικά αγάπη, απαραίτητο «συστατικό» για κάθε απολαυστικό γεύμα με χυμό από φρέσκα φρούτα, croque madame με πράσινη σαλάτα, pancakes με γιαούρτι και καραμελωμένα φρούτα και μπισκότα! Όλα φτιαγμένα από τα ίδια τα παιδιά!

Όση ώρα τα παιδιά προετοιμάζουν το γεύμα, οι γονείς έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τον καφέ τους σε άλλη αίθουσα του Μουσείου και να συνομιλήσουν για θέματα διατροφής που τους απασχολούν. Η μεγάλη ώρα έφτασε. Το τραπέζι είναι στρωμένο και το κάθε παιδί φέρνει το πιάτο που ετοίμασε για τη μαμά ή τον μπαμπά. Όλοι μαζί απολαμβάνουν το γεύμα τους και μοιράζονται τις εντυπώσεις από την εμπειρία τους.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 5 ετών και πάνω. Θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Ελληνικής Γαστρονομίας το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 10.00-14.30. Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι απαραίτητη η αγορά εισιτήριου από τη VIVA. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στην εκδήλωση, συστήνεται η έγκυρη αγορά εισιτήριου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 18€ ο ενήλικας, 15€ το πρώτο παιδί, 13€ το δεύτερο παιδί και 10€ το τρίτο παιδί.

H διεύθυνση του Μουσείου Ελληνικής Γαστρονομίας είναι Αγ. Δημητρίου 13, Ψυρρή.
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του
KidsHub: 210 3006014 καθημερινά 11.00-16.00.

Σημείο συνάντησης και ώρα: 9.45 έξω από το Μουσείο Γαστρονομίας.

Δημιουργία-Οργάνωση- Υλοποίηση εκδήλωσης: KidsHub, Μουσείο Γαστρονομίας, Fox&Wolf

 

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Ημερομηνία: 30/06/2018

Τόπος: Μουσείο Γαστρονομίας,Αγ. Δημητρίου 13, Ψυρρή

Τιμή: από 18€

Σχετικά άρθρα