Άρης Πλασκασοβίτης: «Ήμουν δυσλεκτικός… Οι συμμαθητές μου στο σχολείο με κορόιδευαν»

Με ένα άκρως συγκινητικό Πακέτο από διάσημο πρόσωπο έκλεισε η φετινή σεζόν για την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Ο Άρης Πλασκασοβίτης βρέθηκε στο πλατό ως αποστολέας του Πακέτου σε μία πολύ σημαντική γυναίκα για τον ίδιο.

Ο ίδιος μοιράστηκε ανατριχιαστικές ιστορίες από τα εφηβικά του χρόνια. «Ήμουν ένα πολύ κομπλεξικό άτομο. […] Είχα διάσπαση προσοχής, ήμουν δυσλεκτικός και τραύλιζα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Οι συμμαθητές μου στο σχολείο με κορόιδευαν. Στην ηλικία των δέκα ετών, ξεκίνησα παιδοψυχανάλυση», σημειώνει και προσθέτει: «Μίλησα κανονικά στα δεκαοχτώ μου, όταν έφυγα από την Κέρκυρα. Μέχρι και το γυμνάσιο είχα πολλά προβλήματα».

Για τρία χρόνια υπέφερε σιωπηρά το δικό του μαρτύριο, αφού οι επιτήδειοι έφτασαν σε σημείο να τον ξεγυμνώσουν και να τον πετάξουν μέσα σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Στο Πάμε Πακέτο λοιπόν βρέθηκε η γυναίκα, που όχι απλά τον βοήθησε να σηκωθεί στα πόδια του, αλλά και «να ανοίξει τα φτερά του»!

«Είναι τόσο λίγο το σε ευχαριστώ και το σ’ αγαπώ για τη στήριξή σου. Η πρώτη φορά που μου πήρες συνέντευξη, η πρώτη φορά που με ανέβασες στη σκηνή… Ούτε με την αγκαλιά που ανυπομονώ να σου δώσω μπορώ να σου εξηγήσω… Σου χρωστάω όλη μου τη ζωή», της είπε όταν απομακρύνθηκε το τοίχος.

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα