Αρχική / Ειδικοί / Ψυχολόγοι / Βιργινία Φισούν
Βιργινία Φισούν thumbnail

Βιργινία Φισούν 


Κλινική Ψυχολόγος210 7565054

vaniafisoun@gmail.com

Η κυρία Βιργινία Φισούν είναι κλινική ψυχολόγος, φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα του Προγράμματος Ψυχολογίας. Ολοκλήρωσε το τριετές Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Κλινικής Ψυχολογίας και στον παρόντα χρόνο είναι Υποψήφια Διδάκτωρ στον Τομέα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει ολοκληρώσει τον εκπαιδευτικό κύκλο και είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο και μέλος του Δ.Σ.

Εργάστηκε από το 2000-2008 στον ΟΚΑΝΑ ως προϊσταμένη στο Τμήμα Πρόληψης. Από το 2008 έως σήμερα εργάζεται στην Ψυχιατρική Κλινική του ΓΝΑ «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», ενώ παράλληλα ιδιωτεύει από το 2000. Ασχολείται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο, ενώ εξειδικεύεται σε θέματα εθισμού στο διαδίκτυο.

Έχει διδάξει στο πρόγραμμα «Ακαδημαϊκή και Επαγγελματική Αναβάθμιση Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο 1o Π.Ε.Κ. Αθήνας, υπήρξε εκπαιδεύτρια Προγραμμάτων ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ και Εκπαιδεύτρια – Διευκολύντρια σε Πρόγραμμα του Πάντειου Πανεπιστημίου. Έχει διδάξει στο Μεταπτυχιακό Νοσηλευτικής του Παν/μίου Αθηνών στο Τμήμα Ιατρικής. Τέλος έχει συμμετάσχει σε πολλά Ελληνικά και Διεθνή επιστημονικά συνέδρια ως εισηγήτρια, επίσης έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά και σε δύο βιβλία.

 

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X