Αρχική / Ειδικοί / Ψυχίατροι / Νάντια Μπεργιαννάκη
Νάντια Μπεργιαννάκη thumbnail

Νάντια Μπεργιαννάκη

Η κυρία Ιωάννα – Δέσποινα (Νάντια) Μπεργιαννάκη – Δερμιτζάκη είναι αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ερευνήτρια στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής.

Εργάζεται στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Αιγινήτειου Νοσοκομείο. Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βιέννης. Ειδικεύεται στην Νευρολογία – Ψυχιατρική και τη διδακτορική της διατριβή την έκανε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το διδακτικό της έργο περιλαμβάνει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα και διδασκαλία στα πλαίσια ειδικών προγραμμάτων, με αντικείμενο την Γενική Ψυχιατρική και Ειδικά Κεφάλαιά της.

Οι τομείς και τα θέματα της ερευνητικής της δραστηριότητας είναι: η Βιολογική Ψυχιατρική, Ψυχοφαρμακολογία, ο Ύπνος/Εγρήγορση, η Χρονοβιολογία, η Νευροψυχοενδοκρινολογία, η Κοινωνική Ψυχιατρική, η Ψυχιατρική καταστροφών, η Επείγουσα Ψυχιατρική, η Τηλεφωνική Ψυχιατρική-Τηλεψυχιατρική, η Διασυνδεστική Ψυχιατρική και η Νευρολογία.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X