Κωνσταντίνος Τσιτινίδης thumbnail

Κωνσταντίνος Τσιτινίδης

ΟμοιοπαθητικόςΟ Κ. Τσιτινίδης γεννήθηκε το1962 στη Βέροια – Ελλάδα. Σπούδασε Ιατρική (Θεσσαλονίκη) το 1980-1986 και υπηρέτησε ως Ιατρός στην Πολεμική Αεροπορία για 27 συναπτά έτη.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Ακτινολογίας (Αθήνα) και μετεκπαιδεύτηκε στην Νευροακτινολογία (MRA-CT) στο UCSF (1996)- Σαν Φρανσίσκο. Διετέλεσε Επιμελητής και Διευθυντής του Αξονικού Τομογράφου του 251 ΓΝΑ. Από το 1980 μελετά την Ομοιοπαθητική Ιατρική αρχικά με Δάσκαλο τον Αρίσταρχο Τσαμασλίδη και στη συνέχεια το Γιώργο Βυθούλκα. Δούλεψε επί σειρά ετών (1990-2002) στο Αθηναϊκό Κέντρο Ομοιοπαθητικής στο Μαρούσι (Κέντρο Βυθούλκα). Από το 1998 είναι στο Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής όπου και κατέχει τη θέση του Προέδρου τα τελευταία 10 χρόνια. Επίσης τα τελευταία 6 χρόνια είναι Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Σύρος-Ερμούπολη) στο Μaster Κλασικής Ομοιοπαθητικής και Ολιστικών Συστημάτων. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Ν. Ψυχικό-Αθήνα σε συνεργασία και με άλλους Ομοιοπαθητικούς Ιατρούς.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X