Αρχική / Ειδικοί / Γιατροί / Ορθοπεδικοί / Μάνος Αντωνογιαννάκης
Μάνος Αντωνογιαννάκης thumbnail

Μάνος Αντωνογιαννάκης

Χειρουργός-ΟρθοπεδικόςΑποφοίτησε από την στρατιωτική ιατρική σχολή το 1984. Συνέχισε την εκπαίδευσή του σαν γενικός ιατρός στο 401 ΓΣΝ Αθηνών. Το 1987 ξεκίνησε την ειδίκευσή του στην ορθοπαιδική χειρουργική την οποία ολοκλήρωσε το 1992 κατ΄ αρχήν στο 401 ΓΣΝΑ και κατόπιν στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ. Μετά την ολοκλήρωση της ειδίκευσής του έλαβε την θέση επιμελητού στην Β’ Ορθοπαιδική κλινική του 401 ΓΣΝΑ όπου συνέχισε την εκπαίδευσή του στην αρθροσκοπική χειρουργική κυρίως του ώμου και του γόνατος. Το 1999 ανέλαβε την διεύθυνση καταρχήν της Α’ και κατόπιν της Β’ ορθοπαιδικης κλινικής  του ίδιου νοσοκομείου. Το 2008 υπέβαλε την παραίτηση του από τον στρατό και έκτοτε είναι διευθυντής της Β΄ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου ΙΑΣΩ general και του  Kέντρου Aρθροσκοπικής Xειρουργικής και Xειρουργικής Ώμου.

Το κύριο ενδιαφέρον του είναι η αρθροσκοπική χειρουργική και ιδιαιτέρως η αρθροσκοπική χειρουργική του ώμου στην οποία έχει αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής πρακτικής του.

Διετέλεσε πρόεδρος της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας απο το 2008 έως και το 2010. Ειναι μέλος της επιτροπής άνω άκρου της ESSKA, της Arthroscopic Association of North America, της ISAKOS και άλλων διεθνών επιστημονικών εταιρειών.Έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με την αρθροσκοπική χειρουργική  σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει οργανώσει σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με θέμα την αρθροσκοπική χειρουργική του ώμου υπό την αιγίδα της Ελληνικής αρθροσκοπικής εταιρείας.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X