Ελένη Λίτινα thumbnail

Ελένη Λίτινα

Χειρουργός – ΟγκολόγοςΗ Ελένη Λίτινα σπούδασε ιατρική στο Emory University της Ατλάνταs των ΗΠΑ απ’ όπου αποφοίτησε το 1998. Είναι επίσης απόφοιτος του τμήματος  Βασικών Επιστημών – Βιολογίας του ίδιου πανεπιστημίου (1994). Ειδικεύτηκε στη γενική  χειρουργική στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Albert Einstein University της Nέας Υόρκης (Montefiore Medical Center, Weiler University Hospital, Jacobi Medical Center, North Central Bronx Hospital) απ’ όπου αποφοίτησε το 2003 με ευρύ φάσμα χειρουργικής εμπειρίας στην ογκολογική χειρουργική του πεπτικού, παγκρέατος, ήπατος και μαστού καθώς και στη σύνθετη γενική και τραυματολογική χειρουργική.  Κατόπιν εξειδικεύτηκε στην προχωρημένη λαπαροσκοπική χειρουργική για τη θεραπεία νοσημάτων του γαστρεντερικού και των σπλάχνων, και εργάστηκε ως χειρουργός σε ιατρική ομάδα βασισμένη στα πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Άλμπερτ Αϊνστάιν στη Νέα Υόρκη, όπου και παρέμεινε ως το τέλος του 2005.

Σήμερα εργάζεται ως χειρουργός στην Αθήνα με έμφαση των εργασιών της στη λαπαροσκοπική και ογκολογική χειρουργική και στην εφαρμογή της προχωρημένης λαπαροσκοπικής τεχνικής στη χειρουργική θεραπεία.

 


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X